gavrolini 2754 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam u kombinaciji neki skuter pa me zanima koliko realno vred?. 2008 godiste,trajno registrovan,nisam primetio da ima neke mane. isti kao na slici samo nema kofer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 10, 2009 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat taj proizvodjac. Koliko je presao? Ako ga kupujes kao polovnog a sa skoro 0 kilometara po meni naj vise vredi 650-700 e. Moguce da je dobra firma ali je moguce da ne vredi ni 500. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat taj proizvodjac. Koliko je presao? Ako ga kupujes kao polovnog a sa skoro 0 kilometara po meni naj vise vredi 650-700 e. Moguce da je dobra firma ali je moguce da ne vredi ni 500. otisao u 400e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Nek je otisao a sta koliko vredi jbg diskutabilno vidis druze da onakvog EN-a za onako povoljnu cenu jos niko nece.Neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nek je otisao a sta koliko vredi jbg diskutabilno vidis druze da onakvog EN-a za onako povoljnu cenu jos niko nece.Neverovatno ako mislis na mog EN-a on je prodat....samo sam zaboravio da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan Na tvog EN-a sam mislio.Lep primerak nek je novom vlasniku sa srecom a i tebi .Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat taj proizvodjac. Koliko je presao? Ako ga kupujes kao polovnog a sa skoro 0 kilometara po meni naj vise vredi 650-700 e. Moguce da je dobra firma ali je moguce da ne vredi ni 500. otisao u 400e... Mislim da si ga malo podcenio, ali kad je vec u kombinaciji, verovatno si se nasao u toj cifri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat taj proizvodjac. Koliko je presao? Ako ga kupujes kao polovnog a sa skoro 0 kilometara po meni naj vise vredi 650-700 e. Moguce da je dobra firma ali je moguce da ne vredi ni 500. otisao u 400e... Mislim da si ga malo podcenio, ali kad je vec u kombinaciji, verovatno si se nasao u toj cifri. nije mi se isplatilo da cekam celu zimu za 100e vise a i ko zna kad bih ga prodao,jer niko nista ne moze da proda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...