b2man 236 Napisano Novembar 7, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan visok sam oko 193cm, tezak oko 96kg. ukoliko nego slicnih gabarita zivi u beogradu i ima rallye 2 pro jaknu, zamolio bih ga za veliku uslugu: da mi pruzi priliku da probam jaknu. Nesto sam nepoverljiv prema onim dimenzijama na motorad sajtu, pa bih radje da je probam, i narucim tek kada budem siguran koji broj nosim. Hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan 54 .......... 99% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 7, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hm, da. imam sansu, dosuse nije bas najsigurnija, da jaknu dobijem iz inostranstva nesto povoljnije. Inace, ako se narucuje u Radulovicu kosta cca 600eur. Sta ako prevagne onaj 1%? Ipak, hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan hm, da. imam sansu, dosuse nije bas najsigurnija, da jaknu dobijem iz inostranstva nesto povoljnije. Inace, ako se narucuje u Radulovicu kosta cca 600eur. Sta ako prevagne onaj 1%? Ipak, hvala u svakom slucaju U BMW-u je 595 Eura sa Mwst. Muka je sto kod Radulovica nemaju ni jednu jedinu da se proba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 7, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan hm, da. imam sansu, dosuse nije bas najsigurnija, da jaknu dobijem iz inostranstva nesto povoljnije. Inace, ako se narucuje u Radulovicu kosta cca 600eur. Sta ako prevagne onaj 1%? Ipak, hvala u svakom slucaju U BMW-u je 595 Eura sa Mwst. Muka je sto kod Radulovica nemaju ni jednu jedinu da se proba. niti ce ih imati. ovo mi lici na 90-e, kada smo narucivali stvari "na slepo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Novembar 7, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imam 54 pa ako te zanima mozes da probas . Moja pretpostavka da ce ti biti kratki rukavi i da je za tebe broj 110 . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Novembar 7, 2009 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno, barem cu po tvom broju znati da se orjentisem. Pusticu ti PP za dogovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moja pretpostavka da ce ti biti kratki rukavi i da je za tebe broj 110 . Ja sam 185 , 100 kg, i rukavi su mi taman, sto je moguce da njemu budu kratki za malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...