serbduck 15 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put u ovoj prodavnici. Ima puno interesantne robe i prilicno jeftine. Kvalitet uglavnom daleko prelazi cenu. Sto se tice vlasnika i osoblja - sve pohvale. Mada moze da se desi da osoblje izbaci vlasnika ili ga zatvori negde jer daje neverovatne popuste. Dobio sam i kafu! Pazario odlicne rukavice za Sosu, narucio sebi pantalone, gume i sto sta jos... Svakako svratite i pogledajte. Ima svega i ima jako ali stvarno jako jeftinih stvarcica. Na sve sto pozelite vlasnik vam daje popust. Pozurite jer stvarno ce ga zaturiti ( vlasnika ) za neki sifonjer zbog tih popusta... Sve pohvale i preporuka za posetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan Sve si ovo lepo napisao ali bi mogao da das neke blize informacije,adresa,br tel.,sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan ok,nasao sam sajt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 7, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan http://fivadoo.com/ ako jos nekog bude zanimalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konjarnik 6 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 128 postova Lokacija: Beograd Motocikl: kawasaki 1400gtr - BMW K1300S Prijavi odgovor kao problematičan POSLAO SAM IM DVA MAILA OKO 21h I ODGOVORILI SU MI U ROKU OD 10 MIN. SVAKA CAST Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne popust RASPRODAJA !!! NEDELJA 13.12.2009 OD 10h Jakne od 5000-14 000 Kozne i textilne ( sem RS-Taichi) Sve rukavice - koza 40€ Moto-patike 5000 din koza Cizme svi modeli 100 € Air bag jakne 200€ -30.000 ABUS 15% popusta Pantalone od 3500-5000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2042 Napisano Decembar 9, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da li RS-Taichi ima u proizvodnom programu Goretex jakne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima još uvek HI- Force kožnih jakni? Fina bila ona što sam probao, al kolko se secam ostala samo jedna...Cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da li RS-Taichi ima u proizvodnom programu Goretex jakne? DA,naravno. Jel ima još uvek HI- Force kožnih jakni? Fina bila ona što sam probao, al kolko se secam ostala samo jedna...Cena? 9000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2042 Napisano Decembar 9, 2009 Teoreticar ..., 12116 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da das link na jaknu? Koliko bi kostala u Bg? Koji je raspon brojeva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 10, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan 9000 Onda nije Hi force, crna kožna, toliko je bila pre rasprodaje bre. ;D Eto me u nedelju pa ce da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Decembar 10, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mozes li da das link na jaknu? Koliko bi kostala u Bg? Koji je raspon brojeva? http://cid-a93275ef61adced3.skydrive.live.com/browse.aspx/RSTAICHI%7C_Leather?authkey=a0FmGGFLbhM%24 http://cid-a93275ef61adced3.skydrive.live.com/browse.aspx/RSTAICHI%7C_2009SS/products?authkey=8gGe3hrDuSU%24 od L- 3XL neki model 4XL Danas mi je bio Crven ban,rece za Lalajka sto vece . Ako cena bude veca od bilo koje cene, na bilo kom sajtu ili prodavnici,ja dajem jos 20%. Npr. RSJ TAICHI 235 je kod nas oko 2oo€. Mozes da pogledas cenu za tu istu jaknu u Hrvatskoj ili TC MOTO SHOP U Sloveniji. Onda nije Hi force, crna kožna, toliko je bila pre rasprodaje bre. ;D Eto me u nedelju pa ce da vidimo. Ne, bila je 11.500 a tebi sam je nudio za 100€. Ako danasnji kurs pogledas ili podelis sa 9000, onda je to za malo manje. Kud ces vise :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Sad dodjoh iz Five, malo sam potpomogao rasprodaju. Uzeh tu HI-FORCE kožnu jaknu koju sam odavno merkao. Lepa, debela koža, teška, tvrda...Mnoogo mi se svidja. ;D Cena 9000, za te pare teško da moze dobra textilna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 18, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Decembar 26, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna je jakna.Ja sam dolazio da je probam ali mi je mala :'( ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan mnogo lepa stvar kad neko predje 250km i resi da se proseta do Zarkova ,a tamo... lipov ..... citaj:radnja ne radi (vise)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Katarina* 5 Napisano Februar 25, 2010 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 250 km cu se voziti do tebe,donecu ti sve na kucnu adresu.Trenutno trazim veci lokal ili veci stan i nekoga OZBILJNOG PRODAVCA. Na raspolaganju sam ti uvek. Srdjan IZVINI :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Februar 26, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan nije problem Srdjane,samo moglo je da se napise ovde... uglavnom kad sam vec biJo do Monda,reko ajd da odem i do Kneza Viseslava, vidim pisu ljudi po forumu da ima moto radnja... cik pogodite dal je radila ;D i tako.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Mart 16, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jos robe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...