kobra 152 Napisano Januar 20, 2010 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan ima kod mene ta kao nova cena ispod 2000e Gde kod tebe, daj podatke i slike !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Januar 20, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Neka me slobodno isprave ako grešim...ali svi koji voze Trans Alp, koji je nesumljivo dobar i kvalitetan motor, voze ga isključivo jer nemaju visinu za Afriku Twin. Ne želim reći da je AT bolji, čak mislim da su tu negde, veoma slični, već u svakom muškarcu leži onaj đavo da ima veći, brži, bolji...Nije strašno biti nizak...pa svi mi imamo po neku osobinu...mršavost, debelost, čelavost...i samim tim treba sebi obezbediti odgovarajući motor. Tako da, ponoviću, ako možeš i hočeš, ako ti se sviđa uzmi Afriku i nečeš se pokajati!! Da, neka ti je sa srećom šta god da izabereš! Evo na primer ja u ovom trenutku vozim TransAlpa,a nikad mi nije padalo na pamet da kupim Africu Ni iz jednog posebnog razloga, prosto mislim da Africa nema nekih prednosti u odnosu na TA, narocito modele 650. Ide isto, koci isto, sediste na Africi je losije, zastita od vetra tu negde, Africa je teza, ali ima veci rezervoar. Kad se sve sabere, dodje mu na isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Januar 20, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan honda transalp 2000e 1989.god registrovana do maja uvoz iz nemačke prešla 40000 nepadano dva ključa itd slike sutra ili u toku dana i da nove gime i uradjen servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...