Ludiserviser 1 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Crna Gora Bar Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima polovnu masku da je u ispravnom stanju nek mi javi jer mi treba radi prerade motora +38268505069 Zoran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Pre bi ti preporucio da trazis neko drugo resenje sa drugim farovima jer ovi sto su na njoj ne kostaju k...u. Vozio sam jedan motor koji je nju imao, znaci nista se ne vidi nocu, cklilji u mraku. Bolje uzmi neku SF masku koja ima otvore u koje mogu da stanu sociva od kola, izgledace lepo a sijace super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 173 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan imam ja neku, posgledaj u oglasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...