to crank 5358 Napisano April 17, 2010 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ukoliko ti treba pomoć nešto si zajebao. Ja moj dižem sam bez ikakvog napora ili veštine. Trebalo bi da dok je motor na ćopavoj, nabaciš prvo jednu polovinu a zatim na nju idrugu. Kad zategneš zavrtnje podigneš motor u uspravan položaj i gurneš ga napred. Da bi ovo mogao da uradiš treba ti dodatna poluga koju staviš u vertikalu sa svoje (leve) strane. evo ga primer: Malo je usporen snimak ali je sve jasno. Oni umesto šipke koja prolazi kroz osovinu imaju ove uloške za konzole - krajnji rezultat je isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako smo mi to rešili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Februar 16, 2011 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan imam nove, kome trebaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Avgust 5, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima nacrte za prednji stender za suzuki gsx600f ili nesto univerzalno ali za prednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...