Jump to content

Moto Zajednica

Docekajmo Boleta u nasem stilu

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 469 postova
  • Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Najsvezije informacije ;

Malopre sam se cuo sa Boletom.

Rezultati koji pokazuju start rada novog bubrega se svode na normalu.

Jos nisu u granicama normale ali su drasticno bolji od pre par dana.

Vec nedelju dana nije bio na dijalizi i stanje se, Hvala Svevisnjem, polako normalizuje.

Po njegovoj prici, on sve vise seta, sedi i sva njegova motorika se polako uhodava mada i dalje ima jake bolove u predelu operisanog mesta.

Kao rezultat toga, postoji mogucnost da Bole pre predvidjenog roka dodje kuci, pa cak i u narednih par dana.

Sto se tice prevoza, medicinska sluzba nije predvidela takve slucajeve tako da cu da ga ja vozim mojim autom.

Bole je insistirao da mu ne treba lezeci polozaj i da moze bez problema da izdrzi put do Titela sedeci na sedistu.

Mada i dalje postoji velika opasnost od infekcije videcemo kako da se i od toga zastitimo.

Trazio sam po apotekama maske ali kazu da to nema sanse da sad nadje pa ako neko ima neku zalihu bila bi vise nego dobrodosla.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1260 postova

Sto se tice prevoza, medicinska sluzba nije predvidela takve slucajeve tako da cu da ga ja vozim mojim autom.

Bole je insistirao da mu ne treba lezeci polozaj i da moze bez problema da izdrzi put do Titela sedeci na sedistu.

Ja vozim Peugeot 307 i nudim ga za prevoz.

Da li je tvoj auto udobniji od mog?

Da li netko ima udobniji auto?

• Motocikl: Honda CBR 1100 XX Blackbird SUZUKI DR 800 BIG, Yamaha DT125MX, Yamaha TZR 125

Pedja,

mislim da je pametnije da ga sanitet preveze. Ako ne daju drzavni ima privatnika, mozemo da se organizujemo

Verujte mi da je i meni to palo na pamet kad smo pricali i da sam mu i takav predlog dao ali Bole je skroman covek

i ne zeli da opterecuje ljude vise nego sto je neophodno.

Doduse, moj auto je stvarno tvrd i neudoban ( Golf 2  ;D  ) tako da makar neki udobniji auto bi bio pozeljan.

Za sanitetskim vozilom, citirajuci njega, kako kaze nije neophodno potrebno posto je pokretan

a dok stigne, Bozezdravlje, bice jos u boljem stanju.

Po meni je glupo da trosimo zajednicke pare na nesto sto nije neophodno potrebno

ako za te iste pare mozemo da mu doniramo za lekove koje u vecini slucajeva mora da plati.

Najnovija vest je da ce Bole najverovatnije da stigne u petak 20 Novembra u kasnim popodnevnim casovima  ;D ;D ;D

Znaci imamo jos nedelju dana.

• Drug član, 1260 postova

Pedja,

mislim da je pametnije da ga sanitet preveze. Ako ne daju drzavni ima privatnika, mozemo da se organizujemo

Verujte mi da je i meni to palo na pamet kad smo pricali i da sam mu i takav predlog dao ali Bole je skroman covek

i ne zeli da opterecuje ljude vise nego sto je neophodno.

Doduse, moj auto je stvarno tvrd i neudoban ( Golf 2  ;D   ) tako da makar neki udobniji auto bi bio pozeljan.

Za sanitetskim vozilom, citirajuci njega, kako kaze nije neophodno potrebno posto je pokretan

a dok stigne, Bozezdravlje, bice jos u boljem stanju.

Po meni je glupo da trosimo zajednicke pare na nesto sto nije neophodno potrebno

ako za te iste pare mozemo da mu doniramo za lekove koje u vecini slucajeva mora da plati.

Najnovija vest je da ce Bole najverovatnije da stigne u petak 20 Novembra u kasnim popodnevnim casovima  ;D ;D ;D

Znaci imamo jos nedelju dana.

Ako dolazi u idući petak ja ispadam - nisam u zemlji od četvrtka

Potvrdjena informacija  ;)

Bole stize u petak 20 Novembra u vecernjim casovima na Beogradski aerodrom.

Sada mozemo tacno da se organizujemo.

Prevoz do Titela je obezbedjen od strane njegovog kuma tako da necu ja da ga vozim.

Ja idem mojim autom u svakom slucaju.

Ko je zainteresovan?

pratim dogovore

ja sam za akciju mahanja kroz staklo, još uvek kašljem  :(

Molim Vas da ko misli da ima bilo kakvu vrstu infekcije da je bolje da ne ide.

Tamo nema nikakve staklene pregrade i doci cemo u direktan kontakt sa Boletom.

U svakom slucaju maske su obavezne i za zdrave ljude.

Mislimo na njega kao sto smo do sad.

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: enduro u srcu! duša na krosu!

Molim Vas da ko misli da ima bilo kakvu vrstu infekcije da je bolje da ne ide.

Tamo nema nikakve staklene pregrade i doci cemo u direktan kontakt sa Boletom.

U svakom slucaju maske su obavezne i za zdrave ljude.

Mislimo na njega kao sto smo do sad.

apsolutno se slažem, iako je u pitanju prehlada, pozdravićete ga

biće dana za druženja  :)

• Svrati ponekad, 298 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adventure R

E nek je sa srecom. Sinoc sam pricao sa Boletom, dolazi na moj rodjendan, tako danecu moci da dodjem, jer su se gosti vec najavili :)

Hteo sam samo da vam skrenem paznju: Bole je u ovom periodu, kao i u narednih 6 meseci ekstremno osetljiv na sve vrste virusa. Njegov odbrambeni mehanizam tj imunitet, u ovom trenutku NE POSTOJI. Bilo bi dobro kada bi svi koji su imalo bolesni ili kaslju, odustali od dolaska ili ga pozdravili sa neke razdaljine, kako ne bismo coveku stvorili neku muku.

• Svrati ponekad, 365 postova
  • Motocikl: Ferdinand

Nakon takve transplantacije, da organizam nebi odbacio novi bubreg veštački sa lekovima se snižava imunitet dok organizam se prihvati novo telo.

Stvarno se nemojte šaliti i neozbiljno shavatati ovo upozorenje koji su već nekoliko njih napisali. Njegov organizam nemože da se izbori sada nisačim novim. I ovo je dovoljno velika trauma. Treba mu svaka pozitivna energija koju može da dobje od nas, ali ne i virusi.

E ovako...

Ja cu biti u moto krcmi Balansero od 17h00.

Polazak iz krcme je oko 19h30.

Svi koji imaju zelju da idu, dodjite da se skupimo u krcmi posto je auto put blizu i ne treba nam vise od 20 min do aerodroma.

Avion , po redu voznje slece u 20h05.

Dok prodje carinu i ostale sitnice ne verujem da ce izaci pre 20h30.

Detalje cemo uz kaficu.

Moj mob je 063 877 51 53

Zaboravio sam da kazem.

Molim vas da ponesete one maske ako mozete da nadjete i ponesite vise za one koji se ne snadju.

• Drug član, 1126 postova
  • Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale

U blokovima magla ne vidi se prst pred okom, a ja drugo prevozno sredstvo osim motora nemam tako da nažalost ne mogu da idem, mislim videću još kako će biti za sat vremana ali...

• Drug član, 1847 postova

znači informacija:

avion je sleteo u Niš pa je jat-ov bus povezao putnike za Bgd, gde se očekuje kod hotela Slavija iza ponoći (po TPedji "tu, do pola 1, 1..)

Boleta čekaju njegovi, prevoz obezbeđen i tako to..

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja