kobra 152 Napisano Novembar 3, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuu bre, pa tebi uopste nije lose, samo se foliras, nije tebi nista cim ti cepas pasuljcinu i kobaju. To je sve zdrava rana od koje zaboravis na rane, bolove i probleme. Aj neka ti je prijatno, samo pazi sa pasuljom nemoj da preteras, zna da udari na nos! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Novembar 3, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bane, grdno si pogrešio! ;D Pasuljčina i slomljena rebra nikako ne idu zajedno... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bane je sve ovo namerno namestio da testira Kristin! ;D Budi pozdravljen i cujemo se! I think I passed. Yes, you passed....and you are Srpska snajka now...so, it looks like devil took the joke...;D ;D ;D ;D ;D Bane, ma nije to nista za tebe, Kristin jedino moze da ti dodje glav, samo nemoj mnogo da se motas oko crkve...mada pasulj izgleda extra... U Beogradu pad susnzezica....uzassss.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Novembar 3, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drz` se Bane! Zelim ti brz oporavak! Uzimaj manje zalogaje, manje boli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Novembar 3, 2009 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Moje trenutno stanje je sasvim OK. Ključna kost OK, vrat OK, rame uglavnom OK. Rebra su haos; problem je to što su polomljena i napred, i sa strane i na leđima, pa kako god se pomerim tako se i ona pomeraju. Milina jedna. Ali dobro, izdržljivo je. Ne znam kakav su mi ovo narkotik dali, ali funkcioniše super. Koristim minimum koji je prepisan da se ne navadim. Preporucujem ti da neko vreme izbegavas onu temu sa vicevima, dok rebra ne zarastu. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav su mi ovo narkotik dali, ali funkcioniše super. Koristim minimum koji je prepisan da se ne navadim. Čuvaj te bombone pa da častiš drugare kad naidješ ;D.Želim ti brz oporavak. PS Ti si nam jedan od najboljih na forumu ,možeš misliti kaki smo onda mi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan 'Bes Ameriku kada sluze pasulj u kockastim tanjirima! ...xexexexe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bane, grdno si pogrešio! ;D Pasuljčina i slomljena rebra nikako ne idu zajedno... ;D ;D ;D ;D ;D ;D E, evo ti jedna slika od danas popodne da se malo osetis kao kod kuce...Ovde se uopste ne bi nervirao sto ne mozes da se vozas, prolece je daleko... [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 4, 2009 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Bane jebote... Drž se... Jebeno pišeš tom jednom rukom, valjda imaš vremena da lepo spremiš sledeću rečenicu, opisuješ taman tako da i mene zaboli sve to što si polomio. I wish you full recovery and keep Sprocketeer worries free in future. You can use that scarf on your back for tattooing it like a road with all the spots you visited that day... Scarf on your chest was made to see how big is your heart when your gurlie follows you all over North America... Get well, be good. najzli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Novembar 4, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i brz oporavak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U petak idem na prvu kontrolu kod ortopeda. Dan pre toga, četvrtak, imam ispit na koledžu. ;D Da, ove godine sam pod stare dane odlučio da završim koledž koji sam počeo davno a nikad doveo do kraja. Sada učim u krevetu užurbano da mi ne propadne taj ispit kad sam ga već prijavio. Već sam zvao koledž da mi obezbede sto i stolicu za invalide za četvrtak. Sreća pa ovde u Americi to sve može bez problema. Si polozio? ;D ... a javi i rezultate sa kontrole. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danilo-0306 12 Napisano Novembar 6, 2009 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Ruma Motocikl: V-Strom 1000 Prijavi odgovor kao problematičan s obzirom koliko preloma dobro si se i drzao do bolnice. ZELIM TI DA SE BRZO OPORAVIS!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 6, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj sta si uradio na ispitu, pola BJBa nece spavati dok se ne javis... ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 7, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Vozdra! Ispričavam se zbog kasnog javljanja, imao sam dugačak dan... Sve OK. Juče bio na koledžu, uradio testove, položio naravno jesam ali ne znam još ocenu, to iduće nedelje. Nadam se A (ovde su ocene kao kod nas u prvom razredu – A, B, C, D, F). Bio na kontroli danas kod lekara u San Dijegu; obično put od 2 ipo sata do tamo nije nikakav problem, ali sam se malo izmrcvario sa ovom rukom. Sve OK, nema infekcije, sve zarasta kako treba. Iduće nedelje idem na ozbiljiniju kontrolu kada će da me snimaju da vide kako kosti izgledaju i metalne pločice koje su mi ugradili; tada takođe treba da mi izvade i ove rajfešluse, odnosno kopče. Svratio sam danas i do drugara koji je večeras krenuo za Meksiko i odneo mu ovlašćenje da podigne moj motor; doneće ga nazad u ponedeljak kod drugara mehaničara u San Dijego. Eto toliko za sada. Oporavak ide dobro, Bogu hvala, ustajem, hodam, sve funkcije funkcionišu kako treba. Kucam sa obe ruke. Javljaću se od sada malo češće. P.S. Laziću, hvala za sliku Beograda, baš me obradovala. P.P.S I naravno, hvala svima na porukama podrške, da znate da mi znače. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 616 Napisano Novembar 7, 2009 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se situacija razvija u pozitivnom smeru, drž se i brzo ozdravi. A što se tiče motora ajde molim te kad budeš imao volje i vremena postavi nešto slika da vidimo kako izgleda strašni GS posle pada pri 120 na pesku. :-X P.S. Markone i ja smo debatovali o šteti pa da vidimo koji je bio u pravu. P.P.S. Imaš pozdrav od Markone-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Novembar 7, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemoj da ides u San Diego motorom ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzanags 7 Napisano Novembar 7, 2009 Dukags, 291 postova Lokacija: НОВИ САД Prijavi odgovor kao problematičan Kuku tek sad videh koji sitan vez, kako te ustepovali k'o ragbi loptu! Al te opravise svaka im cast! Aj samo polako i bice sve ok, a tvoje slike ce mnogima biti nauk... Pozdrav iz odavde! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na svu srecu, sneg se vec sutradan otopio, ali u utorak je bilo cudo u gradu, guzve su bile strasne, ceo grad zavejan, zimska idila, -1, pici vetar kao na kopu, a u sredu, 11 stepeni ???, evo ti jos neka slika zarad nostalgije... Jes da je off, ali ako je drago povredjenom kolegi... E, da, prva slika je u Milana Rakica 50a, tj kod policije, a tako je izgledao i Bulevar, a i Dimitrijala...trosili su gorivo samo na grejanje... [/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Eh da su i meni dali te bombonice a ne da nedelju dana trpim ludačke bolove! Kod nas još važi onaj mačo sadizam..'istrpi malo, valjda si muško' Ma neka ti mama trpi...zašto kada ne moram a i veća je šteta po organizam ta neuroza od akutnih bolova nego od tih bonbonica. Lako je štedeti na drugome a da su sami izlomljeni kukali bi kolegi za duplu dozu jer raspoloženje utiće na brzinu oporavka. No dobro je da je sa tobom sada sve u redu! Da si kojim slučajem na sebi imao 'Gladijator', bi li sa ramenom i ključnom kosti bolje prošao? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćili 674 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 935 postova Lokacija: Beograd - Mirijevo Motocikl: Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tedoh reci, dobro je da bar ne moras da imas posla sa zdravstvom ovde. Bice sve ok, drzi se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da se dobro oporavljaš! Nek ovo bude za nauk, nema više jurcanja. Čuvaj se, ne preteruj s pomeranjem (ne pravi se da ti nije ništa:D Polomio si se ko p****.) i pozdravi dragu. Moraš da je častiš jednom romantičnom večerom za živce što si joj pokidao :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke na položenim testovima Drago mi je da su rezultati dobri. Terapiju popravi sa lekom "buba prođe" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 8, 2009 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Motoholic, sve najbolje i brz oporavak svakako!!!...moram da dodam: nesto me je iznenadilo, cinjenica je da u SAD ako se malo ozbiljnije razbolis a nisi pribogat, mozes da se pozdravis za zivotom!(to onako banalno i prosto objasnjenje), zdravstveno osiguranje je lose, skupo, ne pokriva sve sto treba, i razno razne rupe u zakonu o osiguranju.....a ti si dobio voznje iz jedne bolnice u drugu, vamo tamo, pa jos i avion!!!da li je sve to pokrilo osiguranje? ....u svakom slucaju to me je prijatno iznenadilo ........pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan zdravstveno osiguranje je lose, skupo, ne pokriva sve sto treba, i razno razne rupe u zakonu o osiguranju.....a ti si dobio voznje iz jedne bolnice u drugu, vamo tamo, pa jos i avion!!! Nije zdravstveno osiguranje lose, naprotiv ovde je mozda cak i njabolje. Problem je ako nemas osiguranje jer je zakon takav da poslodavac nemora da obezbedi zdravstveno a da ga sam kupujes je zaista preskupo. Da ne ulazimo u izborne teme to je bilo samo onako ukratko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...