Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ušli smo u Dubrovnik bez problema, sem što je Brka malo omašio trasu. Na glavnoj kapiiji smo parkirali motore i ljubazni čuvari su nam čuvali i prtljag. Ali, smračilo im se u jednom tenutku pa su nas čuvari kapije pustili dalje.Na Stradunu smo opet isprobali balans na lavljog glavi kao pre 20god.i ispunili obećanje da se slikamo u majicama "Š.DEMONA" na sred Straduna,dobili blagoslov i pozdravili Orlanda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Jes' da su nam majice bile ispisane ćirilicom,što je rizik, zadržali smo se dugo. Popili smo i piće u sporednoj ulici-gde su nam rekli da ne idemo, pri čemu je temperatura bila niža za najmanje 15 stepeni u odnosu na Stradun (40-desetak),i tako potrošđili 10$ od komšije Mome (Dimčevog oca) koje nam je dao specijalno za ovu priliku. Malo smo i pozirali a onda sam primenio lekciju vodiča iz Mostara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nam(j)erno ne pišem ništa iz istorijske građe nizašta, ko želi neka potraži u stručnoj literaturi.Inače se sve zna. Napustili smo D. zadovoljni,slikali ga odlazeći i pokušali da pomognemo grupi Austrijskih bikera kojima su oteli po 70 evra jer su prešli belu liniju da slikaju panoramu i ulazak u D. Prevlaka je delovala mirno, kao da se ništa nije događalo, i onda hladno pivo u Igalu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam izgubio papuče, ali sam pronašao Mikana(mitsku ličnost), koji nas je smestio u Kumbor na izležavanje. Malo sam se borio sa morskom alom i na kraju iskukao hladno p. a Brka samo kupanje. I nama je laknulo kada se okupao, posebno Miri. Nadali smo se da će prestati da hrče. Ja sam tu strast pojačao.A i Gorica ... ??? Dalje ne znam. -- NASTAVAK ---------------- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da završimo sa morskim boravkom. Nije bilo preterano zanimljivo sem što smo se stvarno odmorili i naspavali. Ustajanje u 5.3o-6,ooh onako spontano, branje neprskanog limuna i pravljenje limunade, uz jutarnji komplet. Malo smo šetali okolo i po HN i ćaskali sa odžačarem. Diverzija je iznenada potražila hlad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 1, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, bilo je i sladoleda i piva, dame su dobile neko čudno cveće koje raste na drvetu pored rive, a bilo je spasa i na samoj obali. Na kraju je palo i uredjivanje za nastavak puta. -- SUTRA PUTUJEMO DALJE -- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 1, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski, ostao sam bez reci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski, ostao sam bez reci! Au bre rekoplovci, kao nasi pocasni clanovi mogli bi da pustite neke slike sa vasih putovanja, prijalo bi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Rastajemo se sa morem. Zalivom preko Kamenara i Veriga do ispred Risna, poslednji pozdrav i cepaj uzbrdo. Na izlasku iz tunela "prijatno iznenađenje", počinje kišica, malo sunca i nezaboravnih 5km tek nasutog šodera preko makadama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Normalno da nam je trebao odmah odmor da bi smo prošli naredne vukojebine. Izbismo na put prema Nikšiću i prođosmo pored rodnog mesta našeg Sime-Velimlje. Od strašne kiše nismo videli mnogo od predivnog jezera pre Nikšića, kao ni deo puta prema Ostrogu. Šta zabeležismo s mukom,ostade. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Uz značajne probleme zbog vlažnog i klizavog kolovoza, spustismo se na put za Plužine. Dalje kanjonom Tare i pred granicu osveženje u društvu Rusa sa raftinga. Kika je za radoznale. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Iza granice nas je sačekalo sunce, pa pohitasmo put Srbinja (Foča) i dalje uz Bistricu ka Sarajevu. Nismo se puno zadržavali,ali priroda je za užitak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sarajevo. Kontrasti, Goricin pokušaj da se infiltrira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je i malo kupovine,šedrvana, klope i svašta još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Umorni, imali smo još snage da se odvozamo do Sokolca-lepa deonica- ali nas je uhvatio mrak. Tu smo pronašli Bratislava (BRACO, ne bojte se greške), popismo po pivo ne stigosmo da ga uslikamo jer ode nekom da pomogne, i onda kod pukovnika Gajića (Gajo gipsar) na konak i bogat doručak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ujutru razočarenje, Kiša pljušti a mi prolazimo možda najlepšu deonicu. Niz reku Praču (uporedni snimak iz 1985.god.) do Višegrada, pa proodasmo ćuprijom umjest ćitanja i na Mokru goru. Odatle svi već sve znate pa nema potrebe da ponavljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Jul 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Umorni, imali smo još snage da se odvozamo do Sokolca-lepa deonica- ali nas je uhvatio mrak. Tu smo pronašli Bratislava (BRACO, ne bojte se greške), popismo po pivo ne stigosmo da ga uslikamo jer ode nekom da pomogne, i onda kod pukovnika Gajića (Gajo gipsar) na konak i bogat doručak. U sledecoj turi obecavam poziranje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dojadih, A? Moram i da naglasim da sam imao veliki problem za odabir i eliminaciju slika. Nadam se da vam se dopadaju ostale mi je žao što ne vidite. E pa evo kraja, pre toga pivo uzput. A da, Mira je tek na zadnjoj pauzi ukapirala što je Brka zove patkice. Ko je mislio da će ovo biti putopis-prešao se. SAMO SE VOZIMO I SVE VAS POZDRAVLJAMO :-* :-* :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladimirtika 65 Napisano Jul 2, 2010 Svrati ponekad, 152 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski, ostao sam bez reci! Au bre rekoplovci, kao nasi pocasni clanovi mogli bi da pustite neke slike sa vasih putovanja, prijalo bi! Koristim priliku da se zahvalim na pocasnom clanstvu, i da kazem da nam je veoma drago osetiti se clanom jedne takve ekipe. Na zalost, nasa internacionalna posada, Sonja i moja malenkost ja, na kraju nismo otisli motorom za Makedoniju, vec kolima. Prtljag je bio problematican. Odelo, cipele i haljine za svadbu nikako nismo mogli da spakujemo na ragu. Odlucili smo se putovati kolima. Da, jedna od tezih odluka u novijoj istoriji, sto bi rekli neki, koji sebe smatraju politicarima. Takodje ne bih da ubacujemo nase fotke u vasu temu ukoliko se sa tim vi ne slozite. evo linka poslednje ozbiljnije voznje, nadam se da ce vam se svideti razlog iste! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=54013.20 Puno pozdrava, Vladimir i Sona. Sona, to nije geska, tako se pise na slovackom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan U sledecoj turi obecavam poziranje ;D Imaćeš priliku već u septembru. Pozdrav od ove ekipe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3324 Napisano Jul 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je Gaja pokazao svoje kuvarske sposobnosti.Valjda ce i vrijeme biti ljepse.POz sa Romanije za mladu ekipu i vidimo se akobogda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Takodje ne bih da ubacujemo nase fotke u vasu temu ukoliko se sa tim vi ne slozite. Puno pozdrava, Vladimir i Sona. Pozdrav i vama na kojoj god vodi da ste, a izbor slika puštajte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6338 Napisano Jul 2, 2010 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bre, Komso, da sam te sreo pre 25 godina, ne bih te prepoznao ;D ;D ;D Sjajno. Samo napred, stizemo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano Jul 2, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Divno ! Divni predeli, divni ljudi, divne slike ! Samo mi nesto nije jasno... Kako to da na mostu na Praci kisa pada neprestano vec 25 godina? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...