Jump to content

Moto Zajednica

>>MO(A)TORCI<< JOS VOZE - u više epizoda

Recommended Posts

• Drug član, 1142 postova
  • Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo

Nismo odustali. Evo priprema ,na kišni dan.Lekovačka mućkalica home made, sa i bez začina zbog nekih.

post-4889-12879071238037_thumb.jpg

post-4889-12879071238543_thumb.jpg

post-4889-12879071239273_thumb.jpg

post-4889-12879071266983_thumb.jpg

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 92 postova

Evo, jedva sam pronašla našu temu ???. Pravo da kažem - nazvala sam Toma i pitala.

Neznam kako je kod vas, ali ovdje je hladno, kišovito i nikakvo prolječe >:(. Čak je ponekdje opet padao snjeg. U subotu je još bilo tako-tako, a u nedelju nikako. Planirala sam preko vikenda na more, pa odustala. Ali sam zato u subotu sa Marjanom oživjela Suzukija posle zimskog sna ;D. Stavili akumolator, koji je bio preko zime kod Marjana i upalio je od prve (a ima oko 112.000km).Onda najprije malo do večeg park-placa, da potreniram, pa onda da ga malo "preluftam" na zaobilaznicu (ovaj put bez nepredvidljivih smetnji u obiku policajca), pa onda polako kuči. Baš je smješan osječaj, kada ovako malo sjedneš na drugi motor :).

Kažu, da če biti vikend u redu. Temperatura tamo do 15 stepeni što je sasvim dovoljno za izlet na more. To znači: u subotu dole a u nedelju nazad. Trebam se samo u pravi čas sjetiti, da sam prošle godine platila 1000 Kuna :o zbog prebrze vožnje i da ovo nebi previše često ponavljala  ::)(a možda neče biti policajca???).

M.

• Svrati ponekad, 430 postova

I moj posle 88000 i pet meseci nepaljenja iz prve.I morao sam bas u tu nedelju da ga malo izvedem u setnju.Stacu kad me zvao,malo do lazarevca da pomognemo Lamotu u otvaranju sezone,onda malo po kisi nazad.ALi dobro je krenulo je,prezimeli smo

• Ne silazi, 6311 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Prve dve slike, koji je to put?

Druga strana Kosmaja, prema selu Rogaca. Odatle moze za Arandjelovac,Lazarevac,Barajevo,Sopot,Ralju ...

Redovno orulecam kroz ta mesta al' mi taj put nepoznat.

Hvala! I ako moze mala pomoc u obliku mape neke...

Da ne offujem vise, svaka vam cast, vozate se sa merakom  :)

Prve dve slike, koji je to put?

I ako moze mala pomoc u obliku mape neke...

Evo mape ručne izrade. Nema na netu pa sam morao malo da crtam,snaćićeš se.

Na vrhu Kosmaja skreneš pored igrališta pa te put vodi.

post-4889-12879071522147_thumb.jpg

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Komso,nemoj molim te vise da objasnjavas coveku.

Ovo nije jasno ni meni a zivim u Sopotu.

Ala si mu nacrtao,mora da si bio trezan ;D.

Lorde,javi mi na pp kada dolazis da te sacekam i da ti pokazem taj put.

• Ne silazi, 6311 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Nidzo, nisam 'teo nista da komentarisem, lepo sam vaspitan  ;D

Na vrhu Kosmaja skreneš pored igrališta pa te put vodi.

Ali, ovo mi jasno.

Ako sam dobro shvatio, od pumpe (Sopot-Rogaca) se penjem do vrha, prolazim skretanje za manastir Tresije, idem malo jos putem preko vrha i pocinjem da se spustam prema Koracici. To taj put sa slika?

To jezero...vredi li obici?

Sledece nedelje cu mozda do AR, pa se javljam  :)

• Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12

Ja sam Pera,Nidza je moj pokojni sin.

Ovako,dodjes do vrha Kosmaja,ne ides prema Koracici nego skrenes desno,posle nekih 200m ima skretanje za spomenik,ti ides pravo,ne skreces. Posle 3 km dolazis do jednog napustenog hotela,bivse odmaraliste PTT,tu skrenes levo i posle jednog km a mozda i manje, skrenes desno i put te vodi u Rogacu.Put je nov,uradjen pre nekoliko godina.

Sto se tice jezera,to je Markovacko jezero.Nalazi se na oko 10 km od Mladenovca.Do njega se dolazi putem Mladenovac-Arandjelovac preko Orasca.Prati putokaze i lako ces naci,a ako ti nije jasno tu je Komsa da ti objasni :D.

Ove subote smo dali skromni doprinos protestu protiv nerealnih registracija. Sreli smo puno poznanika, ali za to postoji zasebna tema. Evo malo nas u BG i zanimljivih gostiju. Na kraju i lepa vožnjica, sa zastajkivanjem i vrh doživljaja-MILETREĆENTO u savršenom stanju(skoro fabričko).

post-4889-12879071997547_thumb.jpg

post-4889-12879071998093_thumb.jpg

post-4889-12879071998621_thumb.jpg

post-4889-12879071999156_thumb.jpg

post-4889-12879071999689_thumb.jpg

post-4889-12879072000224_thumb.jpg

post-4889-12879072000753_thumb.jpg

post-4889-12879072001282_thumb.jpg

• Podržavam 1

Lep je ovaj miletrečento,sigurno ima izmedžu 35-40 godina ili grešim

Ne grešiš, dečko koji ga je sredio ima oko 25 godina a sve je izrađeno perfektno.

post-4889-1287907202916_thumb.jpg

post-4889-12879072029721_thumb.jpg

post-4889-12879072030618_thumb.jpg

• U prolazu, 31 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZRX 1200 R

Au brale imao sam ga i ja 86 na 87,bio je truo kao djevdjir al se potpisivao ko mutav,tako je i trosio. E lepa vremena :'(

LEPO, niko vise nista ne pise kao da se ne ide nigde ii je dosadilo. Mi bili od 01.05. do 05.05. preko Ralje i Ripnja do Obrenovca i Sapca. Tu smo malo sa Civijasima sedeli pa za S.Mitrovicu na skup (bilo je lepo a o tome u njihovoj temi). Posle jutarnje kafe, slatkog i rakice dalje preko Bogatica za Loznicu i nakon obilaskaTrsica kretosmo preko Banje Koviljace (Ceda mi izmakao kod devojke) do M.Zvornika. Sta smo mogli drugo nego uz Drinu preko prodavnicica sa pivom do Bratunca. Boban neka se ne ljuti javicemo se drugi put mada smo isli do Rajske plaze a spavali kod Vide. U Bratuncu je bilo zanimljivo vece u okviru dana kulture i tu mi je izmakao rodjak Vlade iz Osvajaca. Sutra, opet posle rakice, slatkog i kafice, nazad preko mosta ka Ljuboviji pa opet uz Drinu do B.Baste. Kratko zadrzavanje i setnja i onda uz brdo preko Kaludjerskih Bara do Kremne. Tu smo imali srece da zateknemo priredjivaca posebnog izdanja Kremanskog prorocanstva-Dragana Pjevica i proveli sa njim u ekskluzivnom caskanju dosta vremena.Posle toga nismo znali sta bi, pa okretosmo malo na Zlatibor i dalje ka Zlataru. Tu smo prenocili u predivnom domacem ambijentu i lepo se okrepili. Jutro smo sacekali uz prve zrake sunca,rakicu, kafu i slatko, i naravno pitu od planinskog zelja. Bodri i vedri vratismo se na put prema Novoj Varosi i Kokinom Brodu. Akumulacija puna, mi predjosmo branu pa uzbrdo prema Jasenovu i Katicima. Naravno, stajali smo gde god nam se svidelo. a onda spust ka Prilikama (gde smo probali prirodnu mineralnu vodu) i Ivanjici. Posto je bio radni dan, nismo hteli da secamo Capu pa smo zbrisali do Arilja. E tu nastaje veselo vece. Nisu nam dali da idemo, pa smo morali da se prihvatimo pecenja i piva i to je trajalo do kasno. Ujutru opet klasika, kafica, slatko, rakica pa preko brda u Gucu. Guca kao Guca, praznjikava bez trubacke gungule. E tu je vec bilo dosta pa smo preko Lucana uleteli u Cacak, gde su nas, vec tradicionalno izvanredni domacini MANCULE i Zuza pocastili. Odmor je dao rezultate tako da smo resili da jos malo kruzimo. Preko Mrcajevaca i Gruzanskog jezera stigosmo do KG i onda kod Cikuna u Topolu. Kod njega nas saceka najmljadji motordzija u liku sincica, i posle prijatnog caskanja najzad stigosmo u Mladenovac i garazu na pivo.

Ovo je mozda trebalo da bude putopis, a mozda ce i biti.

Komso,ja licno vise ne pisem a putuje se dosta,jer su nam sj...li temu razni kriticari koii vidim da i po drigim forumima isto k...ju.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja