Nikola-Pera 228 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto nisam uspeo da slikam,neki drugi put,ima vremena,mozda sledeci vikend. Ljudi,kako Zare radi spagu,da prosto covek ne poveruje. Ma kav matorac,Zare ti si decko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 22, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Kod MC COYOTE je bilo stvarno ludo,evo tek danas se polako sastavljam.Ovo vaše pivo Jelen je odlično ali sam primetio da ne smeš,da praviš kombinaciju sa onim žestokim u maloj čaši.Reakcija ko u stari dizel motor teško še upali a kad proradi nema da stane.Morat če se čuavati ove mješavine ubuduče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 22, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Samo treba cesce da dolazis na ovu stranu,da malo vise vezbas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kod MC COYOTE je bilo stvarno ludo,evo tek danas se polako sastavljam.Ovo vaše pivo Jelen je odlično ali sam primetio da ne smeš,da praviš kombinaciju sa onim žestokim u maloj čaši.Reakcija ko u stari dizel motor teško še upali a kad proradi nema da stane.Morat če se čuavati ove mješavine ubuduče. Do puta u Mariovo da vezbas redovno,tamo je generalna proba a onda u Srbiji na reliju i posle njega premijera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Vim da ču morati imati puno vežbe,da mogu da idem u korak sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Februar 23, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Mokla za trenera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 23, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Mokla za trenera! Mokla znam mnogo godina i veliki je blefer,jes da ima uvjek čašu u ruci ali je ne puni baš puno puta. Ako je on neka referencija u piču onda nema problema ni na Mariovu ni naSrbskom relyu jedino me brine ono na kraju što si spomenuo neku premieru ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Februar 24, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi Mokla za trenera! Mokla znam mnogo godina i veliki je blefer,jest da ima uvjek čašu u ruci ali je ne puni baš puno puta. Ako je on neka referencija u piču onda nema problema ni na Mariovu ni na Srbskom relyu jedino me brine ono na kraju što si spomenuo neku premieru ;D Hvala, Borise! Ti si stvarno jedini pravi prijatelj, svi ostali tretiraju me kao notoričnu pijanduru!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto nisam uspeo da slikam,neki drugi put,ima vremena,mozda sledeci vikend. Ljudi,kako Zare radi spagu,da prosto covek ne poveruje. Ma kav matorac,Zare ti si decko. Evo ti na 2:45 www.youtube.com/watch?v=u11BbuwekHg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan To je to,mada ste mogli i nesto zensko da dovedete a ne samo vi da se" chepate" tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 24, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo fini ... ništa pred kamerama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo fini ... ništa pred kamerama. A kada se pogase reflektori....nastupaju veliki bludnici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 25, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Javno se izvinjavam Raji, hvala mu za sliku sa zelenim očima koju nisam imao, a nisam hteo da ono što sam napisao ima prizvuk pretnje, pogotovo slika. Šta inače očekivati od pijandure kojoj su oči takve! Nadam se da će posle ovoga da me vodi na žurku u Badnjevac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Februar 25, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Javno se izvinjavam Raji, hvala mu za sliku sa zelenim očima koju nisam imao, a nisam hteo da ono što sam napisao ima prizvuk pretnje, pogotovo slika. Šta inače očekivati od pijandure kojoj su oči takve! Nadam se da će posle ovoga da me vodi na žurku u Badnjevac. Malo sutra, moras jos da mu se uvuces ;D !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Februar 27, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo matorci sada stigose iz Bijeljine.Bilo je super,ekipa standardna,od Slovenije pa do juga Srbije. Videli smo naseg druga Colu,nesto se razboleo,bice sve ok. Nismo jeli kalamare nego nesto bez veze,teletina ispod saca,neke pite krompiruse,sa sirom,sa zeljem,ma bez veze skroz!! Malo da odmorimo pa veceras ponovo na zurku,oduzi se ova zima!! (Powered by frubar.net) (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Februar 28, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Matorci su i nocas bili na dobroj zurci i naravno zdranju,ne kalamara! (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Mart 4, 2010 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Što mi je to nešto poznato : Pozdrav svima M. Evo matorci sada stigose iz Bijeljine.Bilo je super,ekipa standardna,od Slovenije pa do juga Srbije. Videli smo naseg druga Colu,nesto se razboleo,bice sve ok. Nismo jeli kalamare nego nesto bez veze,teletina ispod saca,neke pite krompiruse,sa sirom,sa zeljem,ma bez veze skroz!! Malo da odmorimo pa veceras ponovo na zurku,oduzi se ova zima!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Posle zimskog vodica po zurkama i jelovnicima, doslo vreme i da se malo vozi. Jutro obecava. Sloboda, suncan dan i raspolozenje u usponu. Malo pozivanja,biranja destinacija-i krecemo. Techa,Nikola-Pera(Zoran) sa Snezom i ja Sa Goricom prema Dunavu. Negde uz put Techa mora kod mehanicara zbog tocka (pa ga nema na slikama) a mi nastavljamo do first checkpoint-a u Pozarevcu. Malao smo sedeli i potrazili spas u hladu i kafici. Kritizeri ce primetiti da nema alkohola, i nije tako tesko palo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pozarevac lep grad, puno ljudi po kaficima i na pesackoj zoni (citaj lepih cura) ali 'zinat ih ne slikamo, zato ima druga tema. Put nas daalje vodi pored Kostolackih kopova kroz razna sela, pa na izlasku iz ???Klicevca ??? idemo dalje prema samoj obai Dunava i mestu Ram. Tu je neka tvrdjavica, za koju bas nismo imali volje da obilazimo zbog blata, ali zato biramo sto pored same vode. Odatle inace ide skela na drugu stranu (posto su svi mostovi udaljeni poprilicno) i dalje ka Beloj Crkvi i Vrscu i Rumuniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nase drage dame raspolozene. Obavili smo jutarnje preduslove za voznju, pa veselo cvrkucu uz umirujuce talase Dunava koji nije plav ali je i dalje lep.Ni mi ne zaostajemo, bas nam je lepo. Vodite racuna ako telefonirate, kao Pera, da ne uletite u roming, telefone na rucno biranje mreze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Pera iznenada otkriva svoj umetnicki duh i pronalazi oblikovani komad lepote prirode koji ce u njegovim rukama postati galerijski eksponat. Ja pragmaticno zakljucujemda bi trebalo malo hrane-ipak. Sjajna riblja corba,specijaliteti od ribe i Dunavski kalamari (da nerviramo druge). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je lepo, ali mora se dalje. Krecemo polako niz Dunav prema Srebrnom jezeru i Velikom Gradistu, gde se ne zadrzavamo previse posto je vec kasno popodne. Uz put obilazimo drugara u Kolarima, starog bajkera Acu. Sve u svemu oko 300km po idealnom vremenu uz zacudjujucu konstataciju da je bilo malo motora na putevima i jos frapantniju okolnost da nigde nismo videli nase andjele cuvare iz policije. Zlobnici ce se pitati gde je ostatak ekipe,zar ste samo vi isli. Opravdano im je-preca posla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1025 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nam je bas lepo,i sutra idemo,gde,videcemo ujutru.Da,sto kaze Komsa ekipa nam se smanjila,imaju ljudi preca posla,biznis je cudo. ??? Dosta je bilo zurki i zdranja,sada samo voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 20, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nije na odmet i da podvucem. Dobro otvorite oci, rupa ima previse, asfalt je jos uvek hladan, dodatni problem su i zaprljani putevi sa puno prasine i rizle a ponegde i blata. Takodje, traktori freze i dalje neosvetljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Mart 20, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu... kol'ka Morava ... nadošla... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...