Nikola-Pera 190 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan malo gledam ove matoce, pa se pitam... kako ove starudije još voze motore :D Samo ti gledaj, da ti ne pregori neki osigurač...!! : Maus,kakve starudije,mi imamo u nasim redovima i manekene!Tomina nova jakna iz Louis-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 5, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se vi provodili, nema šta i pohvalno je to. Samo, biće teško posle zimskog tova povratiti kondiciju (sem časnih izuzetaka) obzirom da su svi mišići, osim onih za varenje, atrofirali. Ipak računam na sve vas pošto je želja i ljubav jača od uležavanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Februar 5, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ova cela ekipa je pokazala svoje gostoprimstvo vec vise puta, u to smo se nas nekoliko uverili! Pa cak su uspeli i nas koji se dicimo gostoprimstvom da ugoste jos kako, i to u srcu Srbije!!! Svaka cast! Vidimo se kad otopli, verovatno jos u maju kad sam na putovanju (Slovenija nam je na putu gde god da krenemo ili se vracamo sa zapada), a i u junu kad dodjete na rally! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 5, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ste se vi provodili, nema šta i pohvalno je to. Samo, biće teško posle zimskog tova povratiti kondiciju (sem časnih izuzetaka) 8) !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da razbijemo malo iluziju da Srbi samo žderu mesinu. Mi se lagano pripremamo za neko drugo okruženje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zadnje ne znam šta je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Videla zaba da se konji potkivaju! Vidim kako ste sve pojeli,da je bilo pecenje ili rostilj ostale bi samo koske.Batalite to,jedite ono sto je iz nasih krajeva,pihtije,pecenica,suvo meso,slanina,cvarci,pecenje...........kakvi kalamari,rakovi i ostale munje,za to su zaduzeni Tomo i Mokl. ;D Nama sirotinji je dosta i parce hleba i kilogram jagnjetine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 8, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Bolje bi bilo da si svratio kao što si obećao, a ovo su samo pripreme-kao što rekoh-za druge predele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 8, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, sve je ovo igra, režija, kulise, fikcija. Rakovi su od plastike, ne vidim nikog, da ga je stavio u usta, hehe, ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jede kalamare.... bez pečenja i 1000 obrtaja na vatri, nema perspektive ... lav nikad nije jeo popare iz mora ... zna se... meso ... matorci vole pečeno meso i živo mlado meso :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jede kalamare.... bez pečenja i 1000 obrtaja na vatri, nema perspektive ... lav nikad nije jeo popare iz mora ... zna se... meso ... matorci vole pečeno meso i živo mlado meso :D Mause,jel moze ovo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1751 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jede kalamare.... bez pečenja i 1000 obrtaja na vatri, nema perspektive ... lav nikad nije jeo popare iz mora ... zna se... meso ... matorci vole pečeno meso i živo mlado meso :D Mause,jel moze ovo? pa gde si ti na slici?....ja te uopšte ne vidim..... ....tek povremeno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 16, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jede kalamare.... bez pečenja i 1000 obrtaja na vatri, nema perspektive ... lav nikad nije jeo popare iz mora ... zna se... meso ... matorci vole pečeno meso i živo mlado meso :D Mause,jel moze ovo? Pera ... može... posle mi je svejedno, ako se šlogiram .... ja bih takve trebao, da me vuku kući ili kad me bole leđa ... i tebi su pomogle do kauča, jel ... hehehehe BMW .. ne guraj se... bit če belaja :D ... to je za nas matorce... a ti si tako mlad i zgodan :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1751 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan BMW .. ne guraj se... bit če belaja :D ... to je za nas matorce... a ti si tako mlad i zgodan :D :D mlad i zgodan???????? petnajstog sledečeg meseca imam lekarski pregled kod očnog doktora....da rezevišem i za tebe?....možemo zajedno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan ma ko jede kalamare.... bez pečenja i 1000 obrtaja na vatri, nema perspektive ... lav nikad nije jeo popare iz mora ... zna se... meso ... matorci vole pečeno meso i živo mlado meso :D Mause,jel moze ovo? Užice 2009 ... neposredno pred kišu... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ovo svaka kuca treba da ima.Al ima jos jedna dobra slika iz uzica kad jedan nemirni pali gumu sa pivom u ruci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 16, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo svaka kuca treba da ima.Al ima jos jedna dobra slika iz uzica kad jedan nemirni pali gumu sa pivom u ruci Je li ova ... i ja sam ga primjetio ... kažu da je neki matorac ... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 16, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Zare, ne zagadjuj prirodu,videce te zeleni. ;D A i pamcenje te dobro sluzi kada znas da je bilo pred kisu,nisi ti matorac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Februar 16, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Zare mator? Svasta. On samo dugo pamti. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja neću imati s kim ostati mlad, ako svi ostarite ... ;) ... što bi rekao Arsen Dedić kroz Radeta Šerbedžiju u "Ne daj se Ines"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banditkg 48 Napisano Februar 17, 2010 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: FAZER 1000 ZAUVEK... Prijavi odgovor kao problematičan hehe zbog ovakvih komentara sam srecannnnnnn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja neću imati s kim ostati mlad, ako svi ostarite ... ;) ... što bi rekao Arsen Dedić kroz Radeta Šerbedžiju u "Ne daj se Ines"... Pa posle kaze da nije mator. ;D Pola ove dece na forumu pojma nema o cemu pises i da smo mi odvajali ribe uz tu pesmu. Glavni baja je bio onaj ko je znao celu napamet.Kako su padale na to. Ja nazalost nisam naucio celu,jos ucim! A ova dvojica,kao da plesu!Ovo je bilo posle konzumiranja anakondine krvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja još uvijek znam cijelu "Ines" naizust ... i ne samo nju ... Dučića, Jesenjina, Miku Antića i mnoge druge... a i Desanku Maksimović kada zatreba . ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja neću imati s kim ostati mlad, ako svi ostarite ... ;) ... što bi rekao Arsen Dedić kroz Radeta Šerbedžiju u "Ne daj se Ines"... Pa posle kaze da nije mator. ;D Pola ove dece na forumu pojma nema o cemu pises i da smo mi odvajali ribe uz tu pesmu. Glavni baja je bio onaj ko je znao celu napamet.Kako su padale na to. Ja nazalost nisam naucio celu,jos ucim! A ova dvojica,kao da plesu!Ovo je bilo posle konzumiranja anakondine krvi! "Ne daj se Ines,godinama ...." ! Ma dzaba,dala se Ines,malo ostarila, priseca se onih dana kada je bila nedostizna i daje se i dalje !!! Ima jedna malo bolja pesmica za ove matorce : "Gledam je dok se svlaci, kako to sada strucno radi, i pitam je dal se seca onih dana, kako nas je tada odbijati znala? Ona se smesi i kaze: Ma pusti,bila sam mlada !! "Neda,nije vise tako ohola Neda, sada mnogo lakse kaze DA,DA,DA !! Sreo sam "Nedu" pre neki dan ! Nisam je prepoznao ;D ;D !! A sto se tice slike,ona je iz Uzica od prosle godine. Zare samo sto je skinuo kacigu,mislim da sedi na motoru i bio je "normalan" ,tj. nedopingovan. Za mene je diskutabilno posto sam sedeo sa Perom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Deluje poznato ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...