soru 4 Napisano Januar 5, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: K8 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imas li retrovizore,zmigavce i pedalu nozne kocnice od sv-a, ako imas koliko para? pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 5, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan imas li retrovizore,zmigavce i pedalu nozne kocnice od sv-a, ako imas koliko para? pozz Retrovizori par 40e, ili kom 25e..... Ostalo ostaje na SweetFighteru!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 12, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nosac satova i fara...... NA PRODAJU!!!! Ma i satovi ako nekom budu trebali.... ;D Sve sto se dobije, opet ce biti ulozeno u njega!!! RECIKLAZA!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 19, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan U kombinaciju za bilo koji deo moze lanac 525-120 i gume 120/60 i 160/60 naravno NOVO! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 22, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Satovi NOVA cena 150e, besprekorni, sa malom kilometrazom!!!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Januar 23, 2010 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan a ovi heblovi koliko para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Januar 23, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan a ovi heblovi koliko para 20e +10tegovi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Februar 1, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na satovima uradjeno plavo pozadinsko osvetljenje, FULL ispravni sa oko 34000 km..... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Februar 9, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Retrovizori PRODATI!!!!! Satovi sa SPK cekaju srecnog KUPCA!!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju i kompletna ABS plastika podrepa (sve sa blatobranom)..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 85 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan izvuci sada na kraju slike i cene svega sto je ostalo,zbog preglednosti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Februar 11, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike!! Moracu sVe da skupim u novu temu i slozim pregledno.... I svetlo za tablicu (plavo) je tu.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan PRODAT vizir, nad vizir i donji poluoklop..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boby/ns 0 Napisano April 10, 2010 U prolazu, 8 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav...e sefe imam sv650-naked amerikanac treba mi za njega obrtaljka...da li imas i koliko??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano April 10, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav...e sefe imam sv650-naked amerikanac treba mi za njega obrtaljka...da li imas i koliko??? Prodao sam satove..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje357 0 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan farovi prodati ? ako nisu koja je cena ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano April 24, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Cena za farove je 80e.... u ODLICNOM su stanju.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djordje357 0 Napisano April 24, 2010 U prolazu, 22 postova Lokacija: zabalj Prijavi odgovor kao problematičan to je interesntna cena . moracu malo da razmislim . posto mi je drugar pao sa motora i sad sredjujem motor i prvo moram da poplacam ono sto moram da uzmeem i odradim a far mi je ceo samo izgreban i jedna strana i to mi se nesvidja i sto sam morao plastiku da zalepim pa sad nemoze da se otvara , pa razmisljam da ga zamenim ako nesto para pretekne . tako da cu malo da se saberem pa cu vidim . naravno ako umedjuvremenu ne prodas a ako prodas sta sad ko pre njemu . javim se u svakom slucaju i ako budem imao love i ako nebudem cisto da ti javim da znas . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto podrep sa nosacem tablice, treba mi za drugara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Maj 11, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Posto podrep sa nosacem tablice, treba mi za drugara. oduztao sam od prodaje fabrickog podrepa.... kod mene je na motoru!!! Jedino podrep sportski + nosac pravljeni ako igra! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 12, 2010 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto podrep sa nosacem tablice, treba mi za drugara. oduztao sam od prodaje fabrickog podrepa.... kod mene je na motoru!!! Jedino podrep sportski + nosac pravljeni ako igra! Maonima fabricki seceni undertail i barracuda fender eliminator sa ledovima, ali posto je covek "bolesan" on 'oce fabrikaciju. Da nemas dva zmigavca originala posto me i za to smara.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1048 Napisano Maj 13, 2010 Drug član, 3013 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Fabricke zmigavce nemam....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...