Fatal1ty 0 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Gileru Runner SP50 - trajno registrovana SO-KNJAZEVAC - disk napred, nazad - 12L rezervoar - 106kg - 3.3kw - 1999 godiste - presao 26500km - radjena generalna pre 4000km i menjano je: - stavljen kit Piaggio LC 50ccm sport (klip, cilindar, karike) - menjani lezajevi na radilici - ciscen karburator - stavljen nov varijator i rolnice od 5.5g - menjan kais - menjani dihtunzi - ciscen auspuh - menjane plocice nazad - tapacirano sediste - FARBAN U PLAVO-CRNU BOJU e sad: vozao sam se bez ulja jedno 10km, pa treba da se menja klip i da se obradi cilindar (2500 dinara) jer kad se ugreje malo teze vuce. pao sam pre 2 dana pri brzini od 15 km/h, pa sam ga malo izgulio sa desne strane, nije strasno, par ogrebotina potrebno od ulaganja: - razbusiti cilindar i kupiti nov klip sa karikama (2500 dinara) nije neophodno, moze i ovako da se vozi (ide 80km/h) - kupiti plastike migavaca (1000 dinara) - kupiti nove zadnje plocice , ove su se istrosile (1000 dinara) - treba promeniti semeringe u prednjoj viljusci, zakucala je (1000-1500 dinara) - kada sam pao, pukla je km sajla , to je jos (350 dinara) to bi bilo otprilike to, cena za kes 650 EUR-a... u zameni ga racunam 700 EUR-a od zamena me interesuje: - skuter do 650 EUR-a (ne kinez) - kompjuterski delovi (sve dolazi u obzir) - mobilni telefoni (svi dolaze u obzir) kontakt: - sale.gvozdenovic@hotmail.com - privatna poruka - 065/665-43-57 SIPANO SAMO MOTUL ULJE... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan uz njega dajem i stare delove, znaci: varijator sa malossi rolnicama klip i cilindar kontra opruga (nova) itd... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Novembar 2, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan NIKO NISTA DA PONUDI? NI OD TELEFONA, KOMPJUTERA, + MALO PARA, NISTA??? STRASNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan NOVA CENA: 600 EUR-a Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan ajmooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano Januar 3, 2010 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan au tebi bas neide ko ni meni Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mozart junior 330 Napisano April 8, 2010 Ne vozi brze nego sto tvoj andjeo cuvar moze leteti., 113 postova Lokacija: vs-ns Motocikl: ,yamaha tzr 125 Prijavi odgovor kao problematičan momci niste jedini ni meni niko nece nista da ponudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
satara24 21 Napisano Jul 3, 2010 U prolazu, 6 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan jel jos na proadaju!!!??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...