Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki SV650S 2005

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 380 postova
  • Motocikl: KTM 1090 Adv R

Suzuki SV650S, 2005 godište, restiling sa crnim ramom.

Motor je sa minimalnim oštećenjem uvežen iz Amerike, popravljeno tako da se ne može ni primetiti. Original nalepnice koštaju 25e u Eurosumaru, mene je mrzelo da ih čekam pa sam stavio ove koje su skroz OK.

Prešao je 4000km, na njemu su originalne gume, koje su kao nove. Servis je uradjen pre dva meseca jer nisam znao koliko je dugo stajao, i od tada je prešao samo 2000km. Tada je stavljen i nov akumulator. Pre kupovine motor je detaljno pregledan kod Spaleta, on ga je i servisirao.

Registrovan je na BG table do jula 2009. godine.

Postoji površinska ogrebotina na auspuhu, polomljeno je staklo jednog migavca i nedostaju tegići za ručice, osim toga motor je besprekoran.

Sve ovo ću srediti sad preko zime, nisam imao vremena ili me je mrzelo da se bavim time.

E sad, cena je oko 4300e, neko ozbiljnije cenjkanje me ne interesuje. Zamene dolaze u obzir, i to samo uz moju doplatu, do 2000-3000e najviše. Što noviji ZX6R, GSXR600, R6, CBR600, možda i neki naked, ponudite...

Inače na prodaju (zamenu) je samo zato što mi se vozi nešto modernije/novije, i nije mi hitno ni malo. I ako ne ode, do proleća verovatno stiže nešto iz salona...

Slike su malo lošije, okačiću bolje kad ga uslikam.

PZ5s0_7209a.th.jpg

1wnYp_7209b.th.jpg

cIfwQ_7209c.th.jpg

nFijt_img0890k.th.jpg

F9gpH_img0891oe.th.jpg

ghMoK_img0892a.th.jpg

04Aqe_img0893g.th.jpg

EmY4U_img0894c.th.jpg

I da...telefon je 063/445599, mail nikola.maletic@mos.gov.rs.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 497 postova
  • Motocikl: Bez motora

Ja sam veoma zainteresovan za zamenu(vec smo se culi u vezi R6) pa ako uspes da se iskombinujes javi mi da se dogovorimo oko svega. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja