zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan stari aparat (neki samsung) je otisao u penziju, na preporuku grece uzeh ovo cudo od aparata, prva iskustva malo kasnije Rezolucija 12.1 Megapiksela 1/2.3" CCD DIGIC IV Video sa zvukom 1280x720 @ 30fps HD (max 4GB ili 1h/30min) Optički zum 4x (28-112mm) f/2.8-5.9 Optička stabilizacija slike Makro od 3cm ISO osetljivost od 80-1600 Brzina zatvarača (ekspozicija) 15-1/3000 sec Ekran 2.7" TFT sa 230.000 piksela Konekcije USB, AV i HDMI Koristi SD, SDHC, MMC, MMCplus, HC MMCplus kartice U paketu punjač i Li-Ion baterija NB-4L Dimenzije 89 x 55 x 20mm Masa 120g, bez baterije p.s. slikano starim samsungom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Octobar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam! Pa sad da častiš...kao što je red, način i običaj ;D ćevapi, pivo, torte razne sorte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Jel 300 novcanica ili manje, gledam i ja da kupim neki takav prcvoljak posto je zena uspela prosle godine da izgubi Fujia na odmoru. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke! Jel 300 novcanica ili manje, gledam i ja da kupim neki takav prcvoljak posto je zena uspela prosle godine da izgubi Fujia na odmoru. :-[ dodatna baterija,torbica i kartica=310+ daju neki stampac za slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kam slike Zlajoooo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan I do sada su mnogi momenti bili belezeni samsungom, a od sada, ljudi cuvajte se......Zlaja sa canonom vreba..... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ... pa kad iskoci iz zasede, jaooooooj !! ;D Aj` davaj slike da vidimo kak`e su! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ... Aj` davaj slike da vidimo kak`e su! ove sliku su samo vezbanje,mod auto....bez blica slikano u kolima i iz kola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Octobar 31, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice bolje slike kad kupis BMW. Izgleda da ti je radio auto na leru dok si slikao, ni stabilizacija ne pomaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au Zlajo sta ti rekao za Audi... Muljaze, pa nemoj da ti dolazi srebrni audi iz zemuna...znas da su jako nefleksibilni... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo jos uvek vezbam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ceha sam ja slikao...krijes se iza mog imena i dela... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ceha sam ja slikao...krijes se iza mog imena i dela... ;D ;D ;D ;D ;D smeh je dobar za zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ceha sam ja slikao...krijes se iza mog imena i dela... ;D ;D ;D ;D ;D smeh je dobar za zdravlje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lepota nije prelazna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan kao sto rekoh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje onu zutu razdrndanu afriku da slikas. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje onu zutu razdrndanu afriku da slikas. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ceha sam ja slikao...krijes se iza mog imena i dela... ;D ;D ;D ;D ;D Mora da si Gremlina ti slikao?! ;D Zlajo, dOBAar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje onu zutu razdrndanu afriku da slikas. ;D ;D ;D ;D ma slucajno opalio aparat,hteo sam da slikam gremlina u povratku sa pijace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje onu zutu razdrndanu afriku da slikas. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan evo malo faca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 2, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti mutan ovaj Mrljavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Novembar 2, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nesto ti mutan ovaj Mrljavi. Brzo se krece, tesko ga je uhvatiti... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...