Jump to content

Moto Zajednica

GIVI 47L

Recommended Posts

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde

Dali ima neki poznavlac cene ovog artikla (GIVI 47L) tj. dali je 115E za taj kofer malo ili mnogo para??? Pardon!!! :oops:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 419 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19

115E ?? GDE ? Ja sam moj gradski od 30 i kusur litara platio skoro 100e. Daj uzmi dva za te pare i posalji mi mob na pm :)

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

115???????????????? alo ja uzimam dva stari odma dje si nashao i jel to novo prije svega ? to je iskreno premala cijena jer je sve od 45 litara pa navishe 200 i kusuru eura chak i po italiji

• Zainteresovan, 593 postova

Koliko ja poznajem ''materiju'' GIVI Maxia je samo jedna i radi se u verziji od 52l.

http://www.giviusa.com/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=9487〈=en

Verzija koferceta od 47l je uglavnom skuterasima.

http://www.giviusa.com/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=9497〈=en

Ako je kofer nov, cena je sasvim OK. Jel nosac ukljucen?

Evo me u Skoplju nakratko i namirisah Aprilia predstavnistvo i imaju GOMILU kofera, jakni i kaciga na popustu, mislim POPUSTU!!! AGV gp1 je oko 75E a GIVI 55 ili 56L tek nesto vise od 140E! Frka mi je oko te price scooter kofer i bajk kofer, wats d faking difrens :evil: . Meni treba za moj scoooter ZZR-1100, pa dali ima veze sto je kufer za scooter. Mislim retko koji scoot ide preko 250km/h :? . Krecem kuci prolazim kroz Skoplje, pa kako novchic kaze, pismo ili glava! Prodali su 420 kofera ove sezone u Skoplju i zadrzace ove cene jos neko vreme...

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

meni jeopet mala ta cijena ilima neku manu, btw ti koferi nisu za brzine vece od 120 osim ako nemate ko gasho fabricke na gs-a na kojima pise ovo

5eEbR_gskofervi2.jpg

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Fuckin' difference izmeðu bike i scoot kofera, je po mom skromnom mišljenju, u velièini.. Ima dva sistema kaèenja, monolock /stariji/ i monokey /noviji/, i na njih klikæeš kofere, bez obzira na zapreminu. To mi govori da nema neke suštinske razlike sem u velièini..

Nije da imam 100% siguran podatak, al sam ja to tako skontao/zakljuèio

Ako cena odgovara džepu, samo kupuj za svoj skuterèiæ ZZR 1.1

btw. a nosaè?

Fuckin' difference izmeðu bike i scoot kofera' date=' je po mom skromnom mišljenju, u velièini.. Ima dva sistema kaèenja, monolock /stariji/ i monokey /noviji/, i na njih klikæeš kofere, bez obzira na zapreminu. To mi govori da nema neke suštinske razlike sem u velièini..

btw. a nosaè?[/quote']

Postoji razlika. Ne bi proizvodjac bez razloga pravio razliku izmedju kofera za skutere i ''ozbiljne'' motore. Naravno da svaki kofer moze da se ''zbudzi'' na svaki motor-skuter (djunta sa sitnim nutom :D )

Givi Maxia 52 ima metalno ojacanje u strukturi kofera, koje kutije namenjene skuterima nemaju. Imao sam http://www.giviusa.com/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=17081〈=en na svom skuteru. Razlika je veeeelika.

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport
Fuckin' difference izmeðu bike i scoot kofera' date=' je po mom skromnom mišljenju, u velièini.. Ima dva sistema kaèenja, monolock /stariji/ i monokey /noviji/, i na njih klikæeš kofere, bez obzira na zapreminu. To mi govori da nema neke suštinske razlike sem u velièini..

btw. a nosaè?[/quote']

Postoji razlika. Ne bi proizvodjac bez razloga pravio razliku izmedju kofera za skutere i ''ozbiljne'' motore. Naravno da svaki kofer moze da se ''zbudzi'' na svaki motor-skuter (djunta sa sitnim nutom :D )

Givi Maxia 52 ima metalno ojacanje u strukturi kofera, koje kutije namenjene skuterima nemaju. Imao sam http://www.giviusa.com/caschi_borse_bauli_accessori.asp?CO_ID=17081〈=en na svom skuteru. Razlika je veeeelika.

Iskreno, nisam to znao..

Rezonovao sam samo po naèinu kaèenja na nosaè /problem speedlimita/, a da budem iskren, nisam baš imao priliku da puno kofera zagledam. Možda su metalna ojaèanja zbog veæe zapremine/optereæenja kofera :roll: Thnx za info :D

Upravni odbore sajta, sorry za off :wink: :D

E ja sam pazario scooter model IZINAAATAAAA!!! I atestiraæu ga prvom prilikom èim ga montiram, a to æe biti èim se vrnem iz Sidneja! Mnogo mi je bliže sfaæanju Bojan.P-ovo vidjenje/objašnjenje, POGOTOVU što sam nešto slièno èuo od prodavca- znaèi samo je do nosaèa! 8)

• Drug član, 2143 postova

I ja sam pre par godina pazario GIVI 47 L za 115 Euroa u istoj radnji u Skopju. Kupio sam i SPIDI jaknu, oko 300 Eura, velika XXL. Ljudi su super ljubazni i fini, robe ima dosta,cne solidne, shop je za svaku preporuku. U centru grada,ulica koja od saborne crkve izlazi na Vladu Makedonije, sa desne strane.

Chukni vo drvo....

:lol::lol::lol:

• In memoriam, 884 postova

Dekijeva cena je dobra. Cene u Srbiji su nebulozne.

Ja sam pre nedelju dana uzeo u Sloveniji Maxiu 52 za 130€ (pozdrav za TomoB), i slozio bih se sa Smajserom da "nije svejedno", mada opet, sve je to isto sr.nje, svaki kofer ce da posluzi svrsi...

• Drug član, 2245 postova
Dekijeva cena je dobra. Cene u Srbiji su nebulozne.

potpuno tacno i zbog toga je daleko dan kad cu ovde prvi put da kupim nesto za motor. A stvarno bih voleo. Nisam od onih koji bi pre pare dali nekom francuzu nego komsiji u radnji ali ne volim da imam velike usi i da trcim za sargarepom.

E ja sam pazario scooter model IZINAAATAAAA!!! I atestiraæu ga prvom prilikom èim ga montiram' date=' a to æe biti èim se vrnem iz Sidneja! Mnogo mi je bliže sfaæanju Bojan.P-ovo vidjenje/objašnjenje, POGOTOVU što sam nešto slièno èuo od prodavca- znaèi samo je do nosaèa! 8)[/quote']

Ma tako je :D ! Uvek sam tvrdio da moze da se zbudzi djunta sa sitnim nutom :lol:8) . Sad su izmislili da postoje posebni koferi za mopede a posebni za R-ove. Kladim se da i oni sa ''postarskih modela'' mogu da se ture na svaki, bez problema.

mada opet' date=' sve je to isto sr.nje, svaki kofer ce da posluzi svrsi...[/quote']

Pa sto uze onda najbolji u seriji? :lol:8) Mogli smo da stavimo onaj babin sa tavanceta, samo da ga malo prilagodimo nosacu :twisted:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja