Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha R6 2008god,23000km,registrovana,kupljena u Rodicu 100% regularna,racuni,slajderi,alarm,motor u garanciji... Zamena za jeftiniji motor uz doplatu. HITNO 064/12-99-761 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Sad kapiram odakle one fotke u Domaći but&guz,ti poseduješ picolovca! ;D Pošto isti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Cena? Prava sitnica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Sad kapiram odakle one fotke u Domaći but&guz,ti poseduješ picolovca! ;D Pošto isti? Kakav picolovac to je samo privremeno ispalo u nekim zamena,ja vozim pravu masinu SUZUKI. ;) Shto se cene tice pa nemam pojma oko 8000e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Cena? oko 8000e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 12, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,za kes dosta povoljna cena...Moguca zamena za jeftiniji motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Decembar 19, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi hitno mi je,zamena za jeftiniji motor moguce sve kombinacije nudite pa da se dogovaramo. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Decembar 20, 2009 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi hitno mi je,zamena za jeftiniji motor moguce sve kombinacije nudite pa da se dogovaramo. ;D ;D ;D Druze, ljudi bi hteli da trguju, ali se nema para... Ja bih prvi uzeo R6 jer je to moj moto san, ali sta mi vredi kada nemam ni pola te sume koju trazish, a uz tih 3,500 e sto bih nekako mogao da skucam, mogu jedino razliku da doplatim sa bubregom, ali ne verujem da ti treba! ;D ;D Inache, mashina je kao lutka. Srecno sa prodajom/zamenom. Izvini za off. Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Decembar 21, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos neka slika...kilometraza...kontakt telefon...da li je jos u garanciji...ulaganja-gume,plocice...da li je negde ostecen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 1, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan 7600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Januar 4, 2010 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Ne rece zasto menjas yamahicu? Jako lepo izgleda motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Yamaha. ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Otisla Yamaha. ;D ;D ;D Svaka cast! Cestitke novom vlasniku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...