milos.pirke 3 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pirot Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me na koliko predjenih kilometara treba zameniti dvoredni lanac kod MZ ETZ 125,dali negde moze da se nadje originalni nemacki...??? Dali je bolje kupiti Madjarski ili Tajlandski...??? Sta jos ima na trzistu...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Licno mislim da kilometraza nije merilo.Kvalitet lanaca je sada takav. Menjam ga kad cujem da je poceo da lupa ili na pocetku sezone. Sto se tice marke narucujem kataloski pa sta stigne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokam 51 Napisano Octobar 28, 2009 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam nasao favoritov lanac za sad recimo sitne pare za matika sam platio 800din a za mz 1700 din mislim da je kvalitet ok to se od nedavno o5 uvozi kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos.pirke 3 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pirot Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko prpizvodi taj " Favoritov lanac" i gde moze da se kupi ili poruci...??? Koja zemlja to proizvodi..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan ...sve mi se čini da sam juče napisao odgovor na ovu temu ali vidim da ga sad nema??? Nisam ništa dirao. Ova se priča vodila i u drugoj temi pre nego što je ovde otvorena, u Mehanici čini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos.pirke 3 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pirot Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da jeste pokrenuo sam greskom jos na jednom mestu ovakvu temu u Mehanici, molim moderatora neka izbrise moju temu u Mehanici... Citat: Otprilike takav lanac izdrži oko 25.000 gore dole par hiljada...to važi za original,ne verujem ni da je ''mađarski'' puno lošiji...iako nije ''mađarski'',ko zna gde se to pravi??Turska ili Koreja...bar tako sam čuo ...video sam dosta situacija kad je već počeo da ''češe'' po deklu ljudima padne napamet da ga menjaju...ne treba se igrati s tim već menjati pre nego se to desi.Treba skinuti deklo i pogledati kao izgleda lanac,koliko ''visi''...neku istegnutost mora da ima ali ne preveliku(cca 1 cm),prilikom skidanja korpe kvačila obrati pažnju na šraf koji drži korpu- to je levi navoj!!!Pozdrav i srećno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Sad nam treba jedna odluka: da li da ostavimo ovu temu kao samostalnu ili da je utopimo u Mehaniku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos.pirke 3 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Pirot Motocikl: MZ ETZ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je bolje, zbog preglednosti foruma, pokretati samostalne teme nego sve strpati na jednom mestu...Moj predlog je da ostane ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan OK, ostaje ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...