svemirko 75 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Imam novo "proof" odelo kupljeno u louis-u velicina xxl ali mi je malo pa bi ga rado prodao ili menjao za vece,ne mora cak ni da bude novo ali neka bude dobro ocuvano i slicnog kvaliteta .za kes 35e. Isto tako posedujem i rukavice marke "japonica" koje nisu skroz nove ali nema trgova nosenja.I one su male na njima pise br.8 (nema slovne oznake) i za njih vazi isto menjam za malo vece ili menjam za 35e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Koliko treba da sam visok?, da bi mi odgovaralo to kisno odelo i jel bi imao neki popust ako bi uzeo i rukavice? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan do 185cm da si visok bilo bi idealno a meni je saka od pocetka (tamo gde svi seku vene)pa do vrha izvidjaca 19cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 997 Napisano Octobar 26, 2009 Ol' dirty bastard, 636 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Imam je neko odelo slicno ovome. da se menjamo:dam ti odelo za rukavice? Naravno ako je vece od tvog(odela mislim ;D ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan odelo prodato ostale rukavice.moze zamena za vece. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Novembar 3, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan i rukavice su nasle novog vlasnika.neka im je sa srecom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...