djura 28 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan svaba mi upravo poslao da je kupio odelce. Nikad cuo za Rukka ali kao, nahvalili mu tamo i on kupio ovo: Ako ne znas sta je dobro, znas .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 24, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne znas sta je dobro za Rukka makar po ceni sigurno znas da nije sranje :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ov je cak skuplje i od BMWog suita. Sirka 700 glava po komatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 24, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ov je cak skuplje i od BMWog suita. Sirka 700 glava po komatu Mislis Cirka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne sviða. Deluje mi ruralno. Kao neko odelo za svadbe i sahrane... A i maneken rumen i preplanuo, pa možda i to "kompletu" daje taj seoski šarm! :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 25, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne sviða. Deluje mi ruralno. Kao neko odelo za svadbe i sahrane... A i maneken rumen i preplanuo' date='(i neobrijan) pa možda i to "kompletu" daje taj seoski šarm! :?[/quote'] Uuuuuh! Low-kick!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A i maneken rumen i preplanuo' date=' [/quote'] zato kad ga Svaba obuce, odmah provalis da je covek sa Pete avenije :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 25, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Odelo je extra! Super ti stoji, ali si mogao baš i da se obriješ za slikanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne sviða. Deluje mi ruralno. Kao neko odelo za svadbe i sahrane... A i maneken rumen i preplanuo' date='(i neobrijan) pa možda i to "kompletu" daje taj seoski šarm! :?[/quote'] Uuuuuh! Low-kick!!! Ma kakav low kick! Uširo gegeèi je bio u pitanju! Šala mala! Nisam mislio ništa ružno ili nipodaštavajuæe da uputim kupcu ove opreme. Samo sam hteo da kažem da mi se odelo ne dopada. Najveæa zamerka na dizajn je što je proštepana belim koncem, pogotovo detalj oko genitalija, pa mi lièi na one kicoške kožnjake i turske trenerke koje su bile "moderne" devedestih. A maneken mi zaista lièi na seoskog motoristu-bekriju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahahaha seoski motorista bajker, nasmejah se do suza... Sad je parkirao John Deera, pa ce da uzjase GSa... hehe... Lepo zive ti skandinavski farmeri... Meni je odelo VRH, a u kvalitet ne sumljam... Par puta su mi saka pale neke jakne Norveskih i Svedskih firmi, i nemam reci. Takav kvalitet se nigde ne vidja... Ukusi su razliciti, a sta cu ja kad sam seljak, cim znam da je skupo meni se svidja Mada boplje da su zlatnim koncem prostepali nego belim hahahahah :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ukusi su razliciti' date=' a sta cu ja kad sam seljak, [b']cim znam da je skupo [/b]meni se svidja Mada boplje da su zlatnim koncem prostepali nego belim hahahahah :D say no more Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 25, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uveren sam da je odelo kvalitetno,a i da o ukusim ne treba raspravljati ali...meni licno izgleda kao amatersko skijasko odelo od teksasa(takodje mislim da ovi stepovi belim koncem nisu najbolje resenje) Opet,to je stvar ukusa-vlasnik odela najbolje zna sta mu odgovara... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 26, 2007 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Deluje mi ruralno. Kao neko odelo za svadbe i sahrane... :? Zaboravio si .... i za traktor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Januar 26, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaaa prebrutalno je odelo. fantastican materijal. da imam 1400e viska kupio bi ga sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Januar 26, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1400 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Januar 26, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne treba ti bas toliko ako imas oko soma...bices OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 26, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se jako svidja samo brate $1350 za jaknu i $875 za pantalone mi je malo mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 26, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne treba ti bas toliko ako imas oko soma...bices OK Meni se jako svidja samo brate $1350 za jaknu i $875 za pantalone mi je malo mnogo. jaoooo vidi sve Nemanjiæi....a da vam posaljemo mi iz Srbije western union-om nesto para, da imate da skrpite za odelo, da ne idete goli i bosi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 26, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je chovek...treba mu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Februar 1, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da vidim dosta nasih ljudi koji rade na gradjevini u CH i imaju radna odela ovog proizvodjaca, kazu da je izuzetno dobro i izdrzljivo, ako Svaba resi da postane gradjevinac ne mora razmisljati o radnom odelu jer ga vec ima, salim se naravno, verujem da je kvalitetno iako su ga mogli i malo lepse uraditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Februar 1, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam priliku da vidim dosta nasih ljudi koji rade na gradjevini u CH i imaju radna odela ovog proizvodjaca' date=' kazu da je izuzetno dobro i izdrzljivo, ako Svaba resi da postane gradjevinac ne mora razmisljati o radnom odelu jer ga vec ima, salim se naravno, verujem da je kvalitetno iako su ga mogli i malo lepse uraditi.[/quote'] Dejo dejo...hehe... a imam i stitnike ako me neko gadja ciglom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Februar 1, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan ne treba ti bas toliko ako imas oko soma...bices OK Meni se jako svidja samo brate $1350 za jaknu i $875 za pantalone mi je malo mnogo. jaoooo vidi sve Nemanjiæi....a da vam posaljemo mi iz Srbije western union-om nesto para' date=' da imate da skrpite za odelo, da ne idete goli i bosi?[/quote'] Zar iz srbije mogu da se salju pare westernom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 1, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zar iz srbije mogu da se salju pare westernom ? naravno da ne mogu. To je bila sala. Najbolje i pare da mu saljem. Pa ko je u Americi on ili ja?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Februar 1, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zar iz srbije mogu da se salju pare westernom ? naravno da ne mogu. To je bila sala. Najbolje i pare da mu saljem. Pa ko je u Americi on ili ja?! Naci cu ja kako mozes da mi posaljes...evo dolazi neki lik ovih dana za baltimore pa mozes njemu da das...ako treba zvace se on western a prezime union :baeh: :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 1, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prije dva dana sam bas sa svojom ekipom komentirao "rukka" jedan moj kolega ima rukka odjelo vec nekoliko godina i uvijek je isto-i dalje ne propusta vodu,lagano,materijal kao od prvog dana i upravo se dogovaramo da odemo ovaj mjesec u Munchen na moto sajam posto se tamo nadje roba cak i 50% od stvarne cijene.(objavio sam kada je taj sajam u rubrici "moto sajmovi") uglavnom ovo je stvar koju cu definitivno kupiti jer kad ovo kupis imas cijeli zivot. P.S.nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...