djera13 0 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan POZZ svima!Nisam nov vozac-vozim vec 3 god,cale mi je takodje na BJ i zove se Djera66.Osim Djera zovu me i The Doctor.Drustvo me zove tako zbog moje velike opsesije prema svemogucem Valentino Rosiju Vozim Aprilia Rx 50-kitovana na 65cc,sada ide mnogo bolje,mada nema nikakav obrtni moment,odlicna kroserica nema sta...Ne palim se na brzince ko ostali tinejdzeri vec na nejkede i supermoto,i tako..... ;] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2025 Napisano Octobar 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan eh, konacno jedan navijac Rosija... bices usamljen ovde, al' sta da se radi, bice bolje. Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam došao i ne slušaj Lalajka, ima nas još! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Naravno da ima jos Rossijevaca i to zestokih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 26, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan A i krosista! Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...