galeb 2 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 2007 god. presao 20000km, potpuno nove gume, servis kompletan uradjen, reg do 09.2010. god, motor skroz OK, cena 5100 E, tel 062/252-433 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena,ili samo kes??Ako moze jos koja slika,po mogucstvu na suncu da se malo jasnije vidi!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan u principu samo kes, ali na svaku postenu ponudu odgovoricu Danas posle posla.... jos malo pa ide na zimski san Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan lep motorcic,cim krenem u tvom pravcu svracam da ga vidim!!a u zamenu mogu da ti ponudim transalpa 2001., 3800eura,fazera 1998. 3500eura,cena je malo jaca jer je mnogo ulozeno u njega!mozes detaljnije da pogledas u oglasima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Samo se najavi pre nego krenes . CENE SU ZA MENE PREJAKE tako da je zamena tesko izvodljiva Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Octobar 28, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan OK.JAVLJAM SE DAN RANIJE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ko sto neko rece........ Ima gore tel. tako da za ozbiljne kupce cena se dogovara u kaficu posle vidjenja ........nema potrebe da na pp saljete nepristojne ponude ??? :-* Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan ako si mislio na moje ponude,prvo pogledaj koliko kosta nov fazer u rodicu pa onda prigovaraj!a sa druge strane moje motore nisi video pa nemoj ni da ih potcenjujes jer je samo oprema na njima najmanje po 500 eura,a da nepricam o potrosnim delovima koji su zaminjeni pre 1000km i takodje placeni vise od 500 eura!!izvini sto sam te uznemiravao,tvoj motor mi vise nije interesantan! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ??? Marko nevidim nijedanu tvoju ponudu na mom PP. ako je TAKAV tvoj ton onda neka tako i ostane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 659 Napisano Octobar 31, 2009 drkadzija, 1236 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Znam motor i vlasnika ko ga kupi usrećiće se , motor je u fabričkom stanju. Galebe druže ne prodavaj nego se na proleće vozaj. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko bns 15 Napisano Octobar 31, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: BANATSKO NOVO SELO-PANCEVO Motocikl: HONDA DEAUVILLE Prijavi odgovor kao problematičan Onda primi moje izvinjenje,nov sam na forumu pa ne znam te skracenice!Izvini jos jednom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galeb 2 Napisano Novembar 6, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Motor ide na zimski san...... Do marta cena ce biti zaledjena na 4900 onih para.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...