Shomy 2 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koji su najbolji moto sajmovi u Evropi i svetu, gde se odrzavaju i kada... Ako neko zna nesto o ovome neka pise... P.S. Mogle bi da se organizuju posete nekim sajmovima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima ih vise, ali u posledje vreme najaktuelniji su bili Keln i Padova. http://www.intermot-koeln.de/ http://www.bike-expo.it/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 28, 2007 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima da li neko zna kad su sajmovi kod nas, npr. u Somboru, Novom Sadu? A mozda ima jos neki za koji nisam cuo?! TNX unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mihajlo 0 Napisano Januar 28, 2007 U prolazu, 61 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan U Novom Sadu polovinom aprila, ovih dana javljam tacan datum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 28, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan 19-22 april 2007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Januar 29, 2007 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan TNX. Zna li se nesto za Sombor? Cini mi se da je on nesto ranije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 29, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sajam motora je sledeceg meseca u Chicagu pa cu napraviti par slika i postaviti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 31, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan prvi sajam je munchenu 16-18.02.2007,zove se "imot",veliki izbor motoopreme,najnize cijene www.imot.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoBarbi 2 Napisano Januar 31, 2007 U prolazu, 74 postova Lokacija: Slovakia Prijavi odgovor kao problematičan 29.03. - 01.04. 7.medjunarodni Motosajam Bratslava "Incheba" Bila sam prosle godine tamo na auto-moto sajmu, preporucujem zbog velikog broja izlagaca ne samo motora nego i opreme sa pristupacnim cenama. ko bude isao nek javi kako je bilo jer cu ja tad ici do "majke Srbije" http://www.incheba.sk/index.cfm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...