acim 766 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Sa sajma u Tokiju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan PA to mi reci! okrugli far... Ne neki tamo shugavi aerodinamichni.... Mozda mi je prednja guma malo predebela? Boja je bljak. ili skroz beo il iskroz crn... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja jako jedino ovaj zadnji prenosnik za kais izgleda kao pomocni tocak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mali prtljažnik, još manji vetrobran Inače... lep, nema šta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo. Svidja mi se boja. Odlicno mu stoji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 26, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim ovakve motore, ali sam ga video na ovogodišnjem sajmu u Beogradu i sedeo sam na njemu i zaista izgleda impresivno. Ako bih kupovao takvu vrstu motora, ova Yamaha bi stvarno bila odličan kandidat, mada bi zbog registracije pametnije bilo ići na 1100 kubika jer je ista cena, ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim ovakve motore, ali sam ga video na ovogodišnjem sajmu u Beogradu i sedeo sam na njemu i zaista izgleda impresivno. Ako bih kupovao takvu vrstu motora, ova Yamaha bi stvarno bila odličan kandidat, mada bi zbog registracije pametnije bilo ići na 1100 kubika jer je ista cena, ako se ne varam. Pa dobro mozda je u nekim drugim zemljama do 1000ccm pa su ishli na tu kartu.. Jbg ne mogu sve nama Srbima da udovoljavaju. A i tih 150ccm se ne oseca toliko na motoru ovog tipa... bar ja tako mislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 26, 2009 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da je tako, mi smo sitno tržište za njih. Kažem ovako samo šta je praktičnije za nas, a nisam siguran ni da li ima velike razlike, to će znati da nam kažu ovi što voze takve motore. Meni bi i jedno i drugo bilo slabo u ovom trenutku, to je sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja kao vozim jedan od ovakvih motora "kao". najjache sam vozio 750 i pravo da ti kazem i nije TOLIKA razlika.. Mada je moj "skinut" sa R-a (gpz 500) a ja sam vozio V twin (honda vt 750)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim ovakve motore, ali sam ga video na ovogodišnjem sajmu u Beogradu i sedeo sam na njemu i zaista izgleda impresivno. Ako bih kupovao takvu vrstu motora, ova Yamaha bi stvarno bila odličan kandidat, mada bi zbog registracije pametnije bilo ići na 1100 kubika jer je ista cena, ako se ne varam. Isto misljenje sam imao prema ovom tipu motorcikala ali sam ga zestoko promenio od kada sam od brata uzeo Virago-a i bio sam odusevljen! I moja devojka je bila jer joj VTR bas i nije udoban iako se navikla na njega, dok je bratov Virago imao naslon i nesto za sta bi moglo da se kaze da su rucke, stvari koje i na oko obecavaju udobniju voznju, a o poziciji sedenja da i ne govorim. Tako da sada obracam vise paznje. Ko zna, ona hoce da nauci da vozi i mozda je za nju bas ovako nesto, a i ja bih mogao da se ogrebem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...