DT 1 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi! Zovem se Ivica i od skoro vozim Yamahu DT 125 Lc. Ukoliko neko ima neke komentare itd. vezane za ovaj motor neka pise. Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 130 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 280 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan To su dobri motori. Odakle si, vozis li off road, napisi jos nesto o sebi i kako si ti zadovoljan DT-om, koje je god. u kakvom je stanju ... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DT 1 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vozim cisto rekreativno, nema lepseg od divnog pejzaza sa vrha nekog brda! Inace, motor je 85. godiste i zadovoljan sam (bio). Naime, menjao sam mu lezajeve i semeringe na radilici i sad me nesto zeza, preko 7 000 obrtaja nece pa nece. Kao da mu se tu pojavi neka blokada. Svasta sam probao (stelovao karburator, nov akumulator, štelovao YPVS, magnet na paljenju, cistio auspuh...) i nista. Nasao sam ovde na forumu da je korisnik "Sportex" (Danilo iz Sokobanje) imao isti problem, ali nikako ne mogu stupiti sa tim momkom u kontakt pa bih zamolio sve koji ga znaju da mi kazu nesto, kako da ga nadjem, broj eventualno. Hvala unapred! Inace sam iz Plažana, selo kod Despotovca! PozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...