dcNiko 157 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Raikonenovog motora, (valjda sam uspeo da nalepim slike) mislim šta reæi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Ne ljubim ovakve motore previse, ali ovaj je do jaja...pogotovo sa ovim Enzom u pozadini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Respect za nakazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan enzo rules hehehehehehe ovo sam gledao nula je ovo kakvih ima modela od iste fabrike njemacke, imate link na felgi jasno se vidi cini mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan E o tome pricamo do jaja pogotovo sa Ferarijem :kul: :prayer: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Uvek me je interesovalo kolilko su ovakvi motori 'upotrebljivi', tj 'vožljivi'. Naravno da ne mislim da su za provlacenje izmedju automobila u guzvi, ali da li sluze samo da stoje u garazi ili se na njima moze i voziti..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Voznja na tim skalamerijama je prava umjetnost ukoliko nikad ne probas nista izgubijo nisi nema za cime da zalis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Januar 24, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi rekli kod nas: ,,svaka luda ima svoje veselje", ja se veselim i jeftinijim spravama, mislim da premalo zadovoljstva pruza za previse ulozenog novca. Prava stvar za BG pozere, samo mu fali mesto za plavusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 24, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika Raikonenovog motora' date=' (valjda sam uspeo da nalepim slike) mislim šta reæi ... [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/vb/YSWQz_image0154su.jpg[/img] Gle shabana Kimija, vozi u papucama... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 24, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Njesra. Uopšte nemam želju da ovako nešto ikada probam. Ovakvi motori su samo za izložbe, i da ga pokažeš kad ti doðe MTV Cribs da snimi gajbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 24, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan KRŠ krševa :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 24, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan isti ovakav far u Louisu za 50 jura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Januar 25, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan uh , jako mi se dopada ovo motorche a pitanje o odnosu "upotrebljivosti" i cene bi bilo umesnije postaviti za onaj Ferrari ...mada Kimija bas nesto zabole uvce za to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je krs,mozda je njesra mozda je....ali jedan ovakav lepotan kosta u proseku 10-tak sminkeRRa-plastiken-zujalica! Respekt! ( ko zna,zna,ko nezna,naucice) =D> =D> =D> Evo jos jednog iz moje licne galerije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nekako me ove poljoprivredne masine nesto ne privlace! Mozda za jedno 30-ak godina, a mozda tada predjem i na Tomu Vinkovica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan http://www.twistingasphalt.com/blog_entry_uploads/desmosediciRR-med.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 25, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan najbolje sa motora mi je natpis ICEMAN... mnogo fin font slova, odlicna farba i odlican dizajn.... za ostalo.... hm, nemam nesto vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISTER_NO 1 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 19 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan najbolje sa motora mi je natpis ICEMAN... mnogo fin font slova' date=' odlicna farba i odlican dizajn.... za ostalo.... hm, nemam nesto vremena[/quote'] Ponekad kada citam ovakve i slicne bljuvotine, prosto se zapitam sta radim na ovom forumu! Toliko o kulturi i postovanju razlicitih ukusa! Zasto se onda i chudite kada o motorciklistima kruze svakojake negativne i zlonamerne price! Nema smisla! [-X [-X [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan najbolje sa motora mi je natpis ICEMAN... mnogo fin font slova' date=' odlicna farba i odlican dizajn.... za ostalo.... hm, nemam nesto vremena[/quote'] Ponekad kada citam ovakve i slicne bljuvotine, prosto se zapitam sta radim na ovom forumu! Toliko o kulturi i postovanju razlicitih ukusa! Zasto se onda i chudite kada o motorciklistima kruze svakojake negativne i zlonamerne price! Nema smisla! [-X [-X [-X Zar treba sta jos reci?Bravo Mister! =D> =D> =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan najbolje sa motora mi je natpis ICEMAN... mnogo fin font slova' date=' odlicna farba i odlican dizajn.... za ostalo.... hm, nemam nesto vremena[/quote'] Ponekad kada citam ovakve i slicne bljuvotine, prosto se zapitam sta radim na ovom forumu! Toliko o kulturi i postovanju razlicitih ukusa! Zasto se onda i chudite kada o motorciklistima kruze svakojake negativne i zlonamerne price! Nema smisla! [-X [-X [-X Nesto mi mozak slabo radi danas izgleda...ajde mi objasnite sto je ono sto je rekao Veci bljuvotina? :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan jel ne znash shta znaci bljuvotina il ti nije jasno o cemu on prica okvirno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Januar 25, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad kada citam ovakve i slicne bljuvotine, prosto se zapitam sta radim na ovom forumu! Toliko o kulturi i postovanju razlicitih ukusa! Zasto se onda i chudite kada o motorciklistima kruze svakojake negativne i zlonamerne price! Nema smisla! Moze valjda covek da kaze svoje misljenje (a pri tom nikog nije uvredio), zbog toga je tema i otvorena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan najbolje sa motora mi je natpis ICEMAN... mnogo fin font slova' date=' odlicna farba i odlican dizajn.... za ostalo.... hm, nemam nesto vremena[/quote'] Ponekad kada citam ovakve i slicne bljuvotine, prosto se zapitam sta radim na ovom forumu! Toliko o kulturi i postovanju razlicitih ukusa! Zasto se onda i chudite kada o motorciklistima kruze svakojake negativne i zlonamerne price! Nema smisla! [-X [-X [-X Sta ti je Mister?! Kao da si ga ti pravio pa te pogodilo. Coveku se ne dopada i to je i rekao. Pricas o postovanju razlicitih ukusa - pa njegov ukus je da mu je ovo ruzno. Ruzno je i meni. Vidim da se neko trudio i postujem to, ali kad bi taj isti pitao da li mi se dopada njegov rad, rekao bih - ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Januar 25, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno, motor je FANTASTIÈAN! Ja ovakve mašine i rukotvorine te vrste NE VOLIM,ali je ovo za POŠTOVANJE.Nije za pljuvanje.Druga je stvar kao se Kimi u sve ovo uklapa. :?: _______________________________ Speed limit---ali tamo negdje oko 340! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmandic 8 Napisano Januar 27, 2007 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: bijela,montenegro Prijavi odgovor kao problematičan ja vjerujem da ni kimi nije bas odusevljen jer mi nije nesto ponosno sjeo na svoju mashinu, jednostavno, po nekom njihovom tamo pravilu on mora da ima i nesto tako u garazi jer tako treba, jel... motor je ludacki napravljen, ali sto svi konstatovasmo ovako ili onako, nema svrhu. ne vjerujem bas da ce mu gume trajat samo jednu sezonu, i za 5 kad ih namaze imalinom ima da su ko nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...