Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 24, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, zamolio bi da mi se javi neko ko ima radionicki prirucnik za FZ750 (kraj osamdesetih). Hvala u napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Januar 24, 2007 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li probao linkove za sajtove iz "Garaža"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2817 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 2749 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A bre M.Kvarisa !? Da nisi uzeo onog FZ ? :misli: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 24, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan a dje su slike pa kad vidim mozda se i sjetim dje to ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan A bre M.Kvarisa !?Da nisi uzeo onog FZ ? :misli: Ma cidilku treba. @sparco evo ovde u oglasima ima jedna www.motori.co.yu preko 1000e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma cidilku treba. Koliko ja cujem kolega biker ide pred oltar tako da mislim da mu nije bas hitno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 25, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ma cidilku treba. Koliko ja cujem kolega biker ide pred oltar tako da mislim da mu nije bas hitno! Pa na cemu ce da bezi ako nece na motoru :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma cidilku treba. Koliko ja cujem kolega biker ide pred oltar tako da mislim da mu nije bas hitno! Pa na cemu ce da bezi ako nece na motoru :shock: Nemoj te mi Vladetu dirati a milica je sasvim Ok zenska , i kazi Vladeti da te nesmara sa knjigom nego nek farba one oplate sto sam mu poslao od Rileta jer ako ne pozuri sa tim i sa lancem za masinu "bezace" u gradjevinskim kolicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan a dje su slike pa kad vidim mozda se i sjetim dje to ima Evoga pred mojom kucom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Januar 25, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan eto znam da sam vidio to nedje hehehehehe lijep motorcic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MALI SALE 36 Napisano Januar 25, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: bgd Motocikl: BMW 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj te mi Vladetu dirati a milica je sasvim Ok zenska ' date=' i kazi Vladeti da te nesmara sa knjigom nego nek farba one oplate sto sam mu poslao od Rileta jer ako ne pozuri sa tim i sa lancem za masinu "bezace" u gradjevinskim kolicima [/quote'] nego meni lici da i ti spremas nesto za "beganje"! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica 8 Napisano Januar 25, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad mozda si i u pravu ko bi ga znao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...