InkaBar 8 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan I doshao je na red nastavak popularnih filmova GUMA kochnice i GUMA kvachila, i pored velikih muka da do toga ne dodje ipak se pojavio taj treci deo GUMA ZA REZERVOAR! U glavnim ulogama su Prednja i Zadnja Guma za oslanjanje rezervoara, ali su glumci neprimetno utekli pri preseljenju filmske ekipe iz CiCine Garazhe i Moju Radionicu. Trenutno smo u potrazi za glumcima slichne konstitucije kako bi nastavili snimanje ovog horora! Molimo sve prisutne da ukoliko imaju bilo kakve informacije vezane za ova dva delikventa (ili njima slichne) da jave reditelju tj. meni. ;D Oko cene i njihovih prava na prikazivanje cemo preko pm-a. Unapred zahvalan, reditelj. -slike njihovih dublera- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1958 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 2912 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje ko dupe na noksir guma sa fuzastera za tomosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5050 Napisano Octobar 21, 2009 Ne silazi, 5610 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Odes na neku pijacu-buvljak i nadjes tezgu koja prodaje razne gumene delove. Ja sam nasao na takvoj tezgi nekoliko puta razne gumene podloske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan snashao bi se ja za ovu prvu, vecu gumu vec nekako (shporet, frizhider, bojler, onaj granichnik za vrata itd..) ali problem mi generalno pravi ona druga sa onim metalnim delom koja se pod njegovim dejstvom rashiri i uhvati za rezervoar...? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan imas sliku te druge? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan u prvom je postu, slika br 3 i 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan aj postavi slike celog motora kad ga sklopis zanima me kako je ispalo. a sto se te gume tice...koliko ti komada treba?imam par komada vremenom tokom rada uvek se nekako stvori visak :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan TO mi reci! ;D ;D ;D Treba mi po jedna od svake (1 vel'ka i 1 manja sa onim metalnim delicem..)! Ako uspesh da ih nadjesh spasicesh me grunfovanja i natezanja.... Jel mozhesh da proverish da li ih imash, plz?? A slike, naravno idu, samo sam sad malo hendikepiran sa vremenom al chim budem mogao da ga slikam.. mmmmm!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8575 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Imam nesto vrlo slicno onom na slikama 3 i 4, mozda je isto. Posalji mi mere. Jel to za stezanje/pritezanje rezervoara, tamo kod sedista? Koliko komada ti treba? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Octobar 22, 2009 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan imam za 6mm sraf,one sto stoje gore na vrhu rezer. kod vrata.stavi dimenzije koje ti trebaju da znam sta da trazim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 22, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan snashao bi se ja za ovu prvu, vecu gumu vec nekako (shporet, frizhider, bojler, onaj granichnik za vrata itd..) ali problem mi generalno pravi ona druga sa onim metalnim delom koja se pod njegovim dejstvom rashiri i uhvati za rezervoar...? ??? meni se čini da ti na toj drugoj fali parče gume ("čeoni prsten" da ga nazovem tako) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Jel to za stezanje/pritezanje rezervoara, tamo kod sedista? Koliko komada ti treba? Jeste, to je to i treba mi komada jedan! ;D imam za 6mm sraf,one sto stoje gore na vrhu rezer. kod vrata.stavi dimenzije koje ti trebaju da znam sta da trazim meni te, prednje, nisu pritegnute shrafovima vec se samo navuku na "patrljak" na ramu... to su gume koje idu tamo gde si uglavio onaj tvoj home-made drzhach kada si farbo rez.! meni se čini da ti na toj drugoj fali parče gume ("čeoni prsten" da ga nazovem tako) stvarno ne znam, ovakve sam ih nashao na motoru kada sam ga kupio.. ??? Evo mere gumica, onaj metalni deo se skroz poklapa sa gumom pa su i mere iste tj. slichne. Naravno sve mere mogu da variraju +/- nekoliko milimetara, nije to bash toliko bitno. Hvala svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Možda bi pomoglo da se napravi od unutrašnje gume Iseći više prečnika i napraviti sendvič...prilepiti Tigrom ili sl. samo ne super lepkom jer 'jede' gumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sličica sa ebaya, kavino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan axa, skapirao ali sada sam bash zagledao ovu moju i ne chini mi se kao da nedostaje deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slušaj, a servisni manual ili onaj belosvecki sajt za prodaju delova de imaju slidže svega? tako bi se bar video crtež na šta liči u originalu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8575 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, to je isto kao i kod mene na Suzani, a cini mi se da je tako bilo i na Kawi. Odozgo ide sraf i on nema potrebe da ima ispod sebe gumu, samo bi je razneo kad se stegne. Idem posle u podrum, merim i nocas ti stavljam mere onog sto ja imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan metalni deo, umetak, ne dozvoljava šrafu da bilošta prignječi ili raznese. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8575 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ne, nego kazem da, ako bi bila guma i sa "ceone" strane metalnog umetka, onda bi se raznela. A guma i treba da ima prepust samo sa jedne strane, da bi usla kroz rupu na rezervoaru, da spreci da se rezervoar osteti od metalnog dela i da se rasiri srednji deo i time spreci rezervoar da se pomera levo-desno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan guma sa obe strane može da se ugura sasvim lako a metalni deo ima visinu kolika je i rupa u gumi. na taj način guma nije stisnuta, možda jako malo a ne dozvoljava uvetu u koje je uvučena da ide levo desno. da nije tako, ova guma sa slike bi imala jako debelo uvo. možda i jeste takav slučaj ali sumnjam. slika iz manuala bi pokazala šta je u pitanju (i nemoj da lutaš po podrumskim lavirintima već rasturaj tv) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8575 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam dosao iz podruma, ali nije tamo gde sam mislio da je. Ipak je u mracnom delu, sutra ga trazim po danu. @Guja Ako ga ja rastavim, ni ti ga neces sastaviti ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8575 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Potraga je dugo trajala, ali, nasao sam ga!!!! Precnik spoljasnjeg prstena je 30mm, spoljni precnik cevcice 12, unutrasni precnik, za sraf je 8,xxmm, duzina je, ukupna, 24mm. Od gume imam samo onaj deo kao na slici, ostatak je"nestao u akciji". Tu mozes da navuces neko parce creva ili neceg slicnog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8575 Napisano Octobar 26, 2009 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo djubre od servera nece da prihvati slike kako treba. Posalji mi mail da ti posaljem slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...