versys.v.b 3 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Nove Held pantalone,XXL,placene 125 evra u "HELD-Lazarevicu" C E N A 80 evra 063 77 27 828 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Octobar 19, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Velicina? Protektori? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Velicina? Protektori? XXL ,ima protektore... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ajd kad si ti izbacio ja zakljucah temu. ;D Covek nije na forumu tj. mrzi forume pa zamolio nas dvojicu da izreklamiramo pantalone ;D Dakle,obukao ih je jednom-istina. Prodao motor-istina. Ostale mu pantalone-treba mu lova-istina. NIje visoka cena-istina. Toliko znam o tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da izmeris od vrha pasa do dna nogavica, koja je duzina? Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jel mozes da izmeris od vrha pasa do dna nogavica, koja je duzina? Hvala Ako je za tebe-male su ti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto konkretnog odgovora. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 19, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan za koju visinu/tezinu su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Djape je visok oko 1.80 i ima oko 110 kg.Kapiram da su do 1.90 ali ne drzite me za rec.Podesive su.Klasa su pantalone.xxl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je laz ili ne, ne znam, ali imam ovakve pantalone i prezadovoljan sam sa njima. Moja preporuka a i cena je povoljna, nove su 11200 dinara kod mene u radnji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Imaju rajsfeslus za kachenje sa jaknom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam ove pantalone. Imaju protektore kolena+kukovi, dodatnu postavu koja se skida. Za svaku preporuku. Moja visina 185, a tezina 90. Taman, ali mislim da mogu i za malo vislje i malo teze. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma laz se odnosila samo na to da zna sve o tome.Verovatno zna jos nesto... ??? Nije ni bitno... Koje shvatio,shvatio... :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Eto konkretnog odgovora. Hvala Nidzo,kupis dublje cizme i bice OK... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako: na PM su mi ljudi slali pitanja ali ja ne znam dimenzije tih pantalona.Zato smo stavili br.tel Pedje. Ali ajd.Nema veze.Kontaktirao sam ga. Dimenzije u struku u opustenoj varijanti imaju 94 cm.Ali mogu da se rastegnu daleko preko 100cm jer imaju lastih u struku.Izmerio je duzinu,koja je po meni najvaznija:120 cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 31, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan Idealne za trenutne klimarske uslove... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...