Jump to content

Moto Zajednica

MV Agusta F4 1000

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav narode, evo i jednog posebnog primerka!! Agusta kao u naslovu, italijanske table, odlicna, full ispravna, malo elegantno cudoviste!!!  Cheesy

Ferrari felne, Ferrari crvena sa sivom, Dizajnirao Farrina koji je dizajnirao Ferrari Enzzo, Ferrarijev potpis!! Dakle primerak je stvarno, kako mi po broju rekose to je neka posebna serija iz 2004 godine......jbg sta dalje da vam kazem??  Ima 167  konja NA ZADNJEM TOCKU!!! Radi poredjena jedna Honda 1000 rr fireblade, napucana sa joshimurom i KN filterom ima na radilici 192 konja a na zadnjem tocku izmereno 157!! Na italijanske tablice.

Eto ishvalio ciga svoga konja!! Koji mi je cilj? Ili prodaja za kesh ili zamena za jeftiniji jer......nasao sam sta zelim !! Ukoliko neko ima dobar V-strom, harley, BMW GS 1200 ili nesto slicno moze da se prica. Uostalom svaka fer zamena je ok!!

Dakle cena za kesh je 7000, i to je dzabe!! Ako je kombinacija u pitanju tgo bi trebalo da se vidi pa onda da se izjasnim!!

Pozdrav svima

Goran  Zelenko

post-1062-12879054166012_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Ne znam kako mi se obrisao oglas ali evo ga ponovo!! I ono Zelenko iza Goran se nekako provuklo i nema veze samnom!! Svasta

Ali evo i jos nekih fotki  Aguste od skora!! :D;)

post-1062-12879054166231_thumb.jpg

post-1062-12879054378704_thumb.jpg

post-1062-12879054382443_thumb.jpg

post-1062-12879054386225_thumb.jpg

• U prolazu, 0 postova

Neko je napisao da mu je krug sa Agustom bio razocaranje!!??? Hmmm, ne znam sa kojom, kako i gde ali ja sam vozio sve R-ove i Moj drugar marko koji je odrzava takodje!! Ludji , agresivniji i brzi motor u klasi nismo videli!!  ;D

• Zainteresovan, 543 postova
  • Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa

Mislim da sam ga video na čukarici pre 20ak dana. Ako je to taj..

Neki krupniji momak ga vozi?

• U prolazu, 0 postova

Mislim da sam ga video na čukarici pre 20ak dana. Ako je to taj..

Neki krupniji momak ga vozi?

Hahahaha, da, da krupniji!!?? Kazu mi da ispod mene motor izgleda kao tricikl!!  :D :D :D :D ;D ;D ;D ;)

• U prolazu, 0 postova

E pa narode, kako mi se cini ja cu zadrzati ovaj motor i drzati ga u dnevnoj sobi!!  :D

Ili cu ga ocariniti i registrovati pa ga onda prodati ali onda ce cena biti 12000 !! Jbt za 10000 u Italiji ne moze da se kupi ovaj motor i to u katastrofalnom stanju!!

nista opcija stoji jos neko vreme pa ako ne bude adekvatne reakcije, ostade meni ovo malo cudo!! Pozz auditorijumu!!  ;D

• U prolazu, 0 postova

PRODATOOOO!! Eeeeee pa narode naisao pravi covek sa pravom ponudom!!  ODE OVA LEPOTICA SRETNOM DOBITNIKU U MLADENOVAC!! LAKO CETE GA PREPOZNATI!! HEHEHEHE  ;D ;D :D :D :D;) ;) ;)

• Zainteresovan, 767 postova
  • Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995

Ma gde ja ovo da kupim, nije ovo motor za mene... Ali stvarno nije.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja