Jump to content

Moto Zajednica

Alkohol,nepaznja,pospanost....

Recommended Posts

• Zainteresovan, 726 postova

Da bude sreće pa da ne nađem sa You Tubea, pravi snimak a ne montaža...devojke koja je izgorela u zapaljenom autu. Mazili pazili ono što je ostalo od nje ali ne zadugo. Sve zbog par čašica i dalebu koja je uletela u njih!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e

bogu hvala pa sam prestao da pijem pre dve godine i od tada se ponasam kao leceni alkoholicar,ni kap nisam popio. Iz mog iskustva dok sam pio sve je stvar navike sad sam jednostavno navikao na sokove ili vodu da pijem u drustvu. U pocetku su me zezali ali sad su i drugi naucili da ne pijem i to je to. Voleo sam da popije i dobro da se napijem i bilo je lepo ali sad je stvarno mnogo lepse. Verovatno zvucim kao cale ali ja radim ono sto meni odgovara.

• Cuore Sportivo, 1339 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

bogu hvala pa sam prestao da pijem pre dve godine i od tada se ponasam kao leceni alkoholicar,ni kap nisam popio. Iz mog iskustva dok sam pio sve je stvar navike sad sam jednostavno navikao na sokove ili vodu da pijem u drustvu. U pocetku su me zezali ali sad su i drugi naucili da ne pijem i to je to. Voleo sam da popije i dobro da se napijem i bilo je lepo ali sad je stvarno mnogo lepse. Verovatno zvucim kao cale ali ja radim ono sto meni odgovara.

Postujem !

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

U jbt. od ovog drugog snimka sto je ugac postavio skroz sam se najezio...  :o

Ko se posle ovog snimka ne opameti,nikad nece...

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Bilo vec ovde ali nikada nije naodmet pogledati opet i treba stavljati povremeno da bi mogli videti i oni koji to pre nisu ucinili.....

• drkadzija, 1229 postova
  • Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza

Ovo me vraća na moju teoriju da prva 2 časa u auto školi treba da budu gledanje ovakvih klipova i obavezna poseta sajtu live to ride ride to die.

A u sklopu kazni za vožnju pod uticajem alkohola treba svakako obavezati vozače da minimum 2 puta nedeljno po sat vremena to ponovo gledaju snimake i sajtove te sadržine, kao i da dok su živi im se pola plate skida u korist žrtava njihovog ne razmišljanja >:(

• Zainteresovan, 726 postova

Eh, zašto!!

Zato što još ima ljudi na forumu sa kojima se raspravljam oko uvođenja novog zakona. Po meni, sam zakon je loš i može biti mnogo bolji pa i ovaj trenutno što je, samo kada bi se striktno poštovao, bio bi dovoljan! Ali šta je tu je, barem će se smiriti mnogi gasoviti a neki neće! No za dobrobit svih potrebne su promene. Nisam baba Vava da znam koliko će sve to uspešno biti ali donekle će biti sigurnije na našim putevima. Biće i dalje mita i korupcije ali u manjem obimu!

Sad, naki se ne slažu sa mnom, njihovo pravo ali još se ljute kada to pomenem!!

• Svrati ponekad, 217 postova

Nek me izbace sa foruma.....JEBEM TI ZIVOT!

Ja umem da popijem i to onako studentski...ali ne umem (ili necu)da sednem na motor tada. Cak ni u auto. Nekad kad popijem dva piva sednem u auto ali ako popijem dva piva i gutalj preko...taksi me ceka!  Volim svoj zivot i ne zelim da ga prekinem ni na nacin zrtve ni na nacin pocinitelja neke nezgode

• U prolazu, 28 postova
  • Motocikl: Bmw F650

Takav je zivot danas jesi sutra mozda.....zavisi od drugih osoba ali najvise od nas samih!!!!I ja vozim svaki dan na poslu i nema pica,kada idem sa drustvom na pice lepo tel. u ruke i taxi pa nemislim.a prvi snimak je da se najezis ali istinit i realan i treba ga pustati na televiziji bar jednom dnevno da nas podseti da volan ili  korman motora nejde sa alkoholom!!!!!

• Drug član, 1073 postova
  • Motocikl: Lep

Mogu da pustaju i po ceo dan i dijabole ce i dalje raditi sto rade i sada, a panduri ce i dalje okretati glave kada ih vide...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja