Stunter 0 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju gore pomenuta guma .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan posto i jel zna neko jel to moze da stane kod mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan posto i jel zna neko jel to moze da stane kod mene Ja sto sam gledao po netu samo kod tebe i moze ta guma .... XJ 600 DIVERSION ako taj motor imas .... tvoj motor bi trebao nazad da nosi 130/70-18 , ali moze kod tebe ... kada sam trazio na sta pashe ta guma , naisao sam na neki forum na kome su bas diskutovali za tu gumu i tvoj motor ... Cena : 80 eura ... na netu su oko 115 eura ... Pozz ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Joj ljudi ubiste me sa novcima jel znate da mi je motor na popravci.Ta guma mi treba samo zato sto je dosta tesko naci inace moja moze jos neko vreme,UF javicu se. Inace je fabricki 130/70-18 cini mi se mako tesno za vecu,provericu.Koji je DOT Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Octobar 17, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Za DOT moram da proverim posto nisam sada kuci da bi ti odmah rekao .... Ja sam se cudio jer nisam znao na koji motor ide ta guma ... onda samo malo googlao i nasao na nekom forumu da moze na XJ DIVERSION ... tu se i pominje da je ova shira za broj ali da ljudi stavljaju zbog boljeg izleda itd. Potrazi to ako te zanima i pogledaj da li moze ... proveri , pa javi ... Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Na gumi pise DOT ... ENJX Valjda je to to ... Pozdrav !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konja! 1 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 36 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije to to. DOT je DATE OF TIRE. godina proizvodnje gume. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan hehe , ja citao sa gume sta pise .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije to to. DOT je DATE OF TIRE. godina proizvodnje gume. Izvini ali moram da komentarisem ovo DOT znaci Department of tansport, sto mu dodje americko ministarstvo saobracaja i oni odredjuju da li nesto moze da se koristi na putevima u SAD. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan nije to to. DOT je DATE OF TIRE. godina proizvodnje gume. Izvini ali moram da komentarisem ovo DOT znaci Department of tansport, sto mu dodje americko ministarstvo saobracaja i oni odredjuju da li nesto moze da se koristi na putevima u SAD. Sinak mislim da gresis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ne poprilicno sam siguran Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo sam u zabludi. :o Ameriganci mi se i u gume mesaju. ??? http://www.nhtsa.dot.gov/cars/rules/TireSafety/ridesonit/brochure.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4918 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A evo i da ne bi lupali bezveze: DOT code: All tires for use in the USA have the DOT code, as required by the Department of Transportation (DOT). It specifies the company, factory, mold, batch, and date of production (2 digits for week of the year plus 2 digits for year; or 2 digits for week of the year plus 1 digit for year for tires made prior to 2000). Although not law, tire manufacturers do not suggest using a "new" tire that has been sitting on the shelf for more than 6 years. I ja ti nisam sinak i nemoj tako da me zoves Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2833 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 2750 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A evo i da ne bi lupali bezveze: DOT code: All tires for use in the USA have the DOT code, as required by the Department of Transportation (DOT). It specifies the company, factory, mold, batch, and date of production (2 digits for week of the year plus 2 digits for year; or 2 digits for week of the year plus 1 digit for year for tires made prior to 2000). Although not law, tire manufacturers do not suggest using a "new" tire that has been sitting on the shelf for more than 6 years. I ja ti nisam sinak i nemoj tako da me zoves Odosmo u off. Ja kazem da si u pravu i ti kazes da ne lupamo bezveze ?! Sad bih trebao i ja da menjam ton.Ako treba,nije problem. A "sinak" i to je iz crtanog filma itd. Video si smajli ili nisi ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da je DOT shifra za kvalitet? Shta je onda sa DOT kochionim uljima? DOT 1 DOT2 DOT3 DOT4 DOT5? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Proizvedena je 2008. godine ... A sad koji tebi DOT treba i sta je u opste to .... vidim da je cela frka zbog toga nastala hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Decembar 19, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Odgovarala bi mi i neka zamena .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Januar 16, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno ! ... moze zamena za razno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Navali narode , aktuelno i dalje ! hehe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Mart 21, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Guma je dobila vlasnika ,i to za kesh ... hehe Moze lock ili delite ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...