Max Customs 3 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Sory drustvo nije namerno nov sam na forumu iskreno napravise ti proizvodjaci citavu nauku oko pasti sa 3 vrste se moze sve uraditi ako je sa smirglom uradjeno sve kako treba meni licno najvise odgovaraju slovenacki Kemipol i nemacka Mencerna daju nabaviti kod nas firma MBM lux zoran jovanovski imaju sve zivo sto vam treba jedini problem (mozda) sto se placa preko racuna 011 3862 749 mob 062 772 744 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan imaju u pancevu na buvljaku neke za 200 din kutija mislim 300 grama,tj stangla,ali koliko para toliko i muzike,nije lose ali nista posebno,uzimao sam u virtu plavu oko 3500 din je kg, koristio sam i ove iz louisa,nisu nista posebno ali one krpe i cetke nisu lose toliko,mada i pasta moze da posluzi za nesto manje zahtevno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo kako se sroz matirana povrsina vraca u visoki sjaj , posto je malo vise slobodnog vremena resio da napravim klip o magicnim pastama,samo sto malo vise traje proces poliranja do perfekcije nego sto sam ja radio ...............pa ako ima ko sta da pita neka pita a moze i licno da se uveri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max Customs 3 Napisano Decembar 14, 2009 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan A gde je maska majstore ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 14, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa lakirana povrsina nije stetna i otrovna kao aluminijum i ostali metali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...