RaS 1754 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Mašina od XL250 u ram od XL125 ? Evo šta se desilo . Pre nekog vremena mi je uleteo ventil u klip. Kako se to dešava po drugi put, jer nije bilo dobro odrađeno kad se desilo prvi put, a za polovnu glavu mi traže 130 eura, razmišljam o tome da nađem negde mašinu od xl250 . Ne zbog toga što je jača, ili bolja , već zbog toga što je manje isforsirana i što su mnogo veće šanse da nađem neku u pristojnom stanju ... Svaki savet/mišljenje je dobro došlo, hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Octobar 16, 2009 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Не знам да ли ти је стиг'о мој пп прошли пут, али ево га опет одговор од оног мог пријатеља из Немачку: I can not say if the engine form 250 fit into the 125 XL! The engine of XL 250 K is diffrent like the engine of XL 250 S! personally i think is fits not! Значи разлика постоји и у фитовању рама за исту кубикажу, док не пробаш нећеш ни знати... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Nije brate, taj mi nije stigao... al su mi stigla dva ista pre njega ... Ma moći će to da se upasuje ,sigurno ... nije mnogo veća od ove, nego drugačija je i izduvna grana, verovatno i karb ... a i čekam još uvek na odgovor od Saleta iz Trstenika, jednom je već zaboravio, pa mu posle bila slava ... sad će verovatno da mu treba da se malo rehabilituje od jedenje i pijenje Al' polako , ima vremena ... ja sam strpljiv čovek ... da vidimo šta će čovek da kaže, pa da tražimo dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...