alplisha 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan vozim minsk, motor podseca na mz, 125 kubika. pre 5 dana osetim kako mi u voznji seta zadnji tocak. ne puno ali seta. rekoh pogledacu to za dan dva kad prestane kisa. sutradan vozim motor, idem 40-50 kmh i odjednom, doduse bilo je klizavo, motor levo, desno, levo, pocne da kliza, jedva ostadoh u sedlu. proverim sve srafove - sve zategnuto. pita komsija, sta je djenka, opet motor? rekoh jebiga...nesto mi seta zadnji tocak...kaze on to su ti sigurno lezajevi... uhvatim ja i promenim lezajeve...imao zescu zajebanciju sa tim ali da ne davim, montiram tocak i da probam motor a on i dalje isto...dignem ga na cigle, ubacim u prvu i vidim kako guma seta minimum 5cm levo-desno...treba mi pomoc, sta da radim? ne bi bila tolika frka, snasao bih se nekako ali sam bas u cajtnotu, sutra su mi testovi a za sedam dana imam voznju i zelim da to skinem sa vrata sto pre. pomagajte...hvala svima unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Prekontrolisi zategnutost zica,i dali je neka pukla.Ako jeste ili su zice labave,potrazi majstora za bicikle pa neka centrira! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan shto reche Pero,zice osim ako ti ne sheta cela zadnja viljushka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Imao slican problem na APN-cu, otisle mi bile caure zadnje viljuske, otprilike se u voznji ponasao kako si i otpisao, tako da proveri zice na felni ( uzmi kljuc i kreni redom da udaras po zicama, sve treba da daju isti ton, ako je neki dublju onda je opustenija ta zbica i obrnuto) i probaj da rukom pomeris celu zadnju viljusku i da vidis sta ce biti, ako seta nasao si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...