Jump to content

Moto Zajednica

problem - zadnji tocak

Recommended Posts

• U prolazu, 15 postova

vozim minsk, motor podseca na mz, 125 kubika. pre 5 dana osetim kako mi u voznji seta zadnji tocak. ne puno ali seta. rekoh pogledacu to za dan dva kad prestane kisa. sutradan vozim motor, idem 40-50 kmh i odjednom, doduse bilo je klizavo, motor levo, desno, levo, pocne da kliza, jedva ostadoh u sedlu. proverim sve srafove - sve zategnuto. pita komsija, sta je djenka, opet motor? rekoh jebiga...nesto mi seta zadnji tocak...kaze on to su ti sigurno lezajevi... uhvatim ja i promenim lezajeve...imao zescu zajebanciju sa tim ali da ne davim, montiram tocak i da probam motor a on i dalje isto...dignem ga na cigle, ubacim u prvu i vidim kako guma seta minimum 5cm levo-desno...treba mi pomoc, sta da radim? ne bi bila tolika frka, snasao bih se nekako ali sam bas u cajtnotu, sutra su mi testovi a za sedam dana imam voznju i zelim da to skinem sa vrata sto pre.

pomagajte...hvala svima unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1043 postova
  • Motocikl: Honda NT650V deauville

Imao slican problem na APN-cu, otisle mi bile caure zadnje viljuske, otprilike se u voznji ponasao kako si i otpisao, tako da proveri zice na felni ( uzmi kljuc i kreni redom da udaras po zicama, sve treba da daju isti ton, ako je neki dublju onda je opustenija ta zbica i obrnuto) i probaj da rukom pomeris celu zadnju viljusku i da vidis sta ce biti, ako seta nasao si problem

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja