Vele 8 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd, Herceg Novi Motocikl: Hyosung GT250R`10, Gilera Nexus 250ie SP, Peugeot Speed Fight 2 206 WRC Prijavi odgovor kao problematičan Aja sprdnje od teme Yamaha TZR od 125ccm ti ne postoji, ako mislis na onaj noviji model TZR-a, postoji samo od 50ccm koliko ja znam, a TZR od 125ccm i 250ccm postoji, ali stariji tip tj. masu starije godiste..............ako se nevaram...nek me neko ispravi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Novija Yamaha TZR125 ne postoji,moze da kupi ili stari model ili TZR 50....Yamahin noviji model od 125ccm je YZF-R125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sa R1 na 125 ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan pa mislio sam na stariji model.......jer vozicu ga mozda jednu ili dve sezone.......tako da necu da preterujem sa nekom 125 od 5000e........o ovo sto sam sa R1 presao na 125......razlog je taj sto sam u ovoj temi shvatio koliko ja neznam o motorima....da treba jos mnogo toga da ucim......a 125 je za pocetak idealna......a posto volim yamahu onda ce to da bude TZR.........a posle mogu i dobro da je prodam.......ako je budem prodavao??... pozz svima....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo jos jedne informacije koje ne znas: ako das 5000eur za motor od 125ccm nikad ga prodati neces za te pare a ni priblizne pare makar od zlata bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan nisi shvatio kontekst poruke.........ja sam rekao da necu da kupuje 125 od 5000e.......nego neki do 1500e........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan A da li si razmisljao o hyosungu comet nisam vozio ali citao neka CHARUGINA iskustva.Deluje mi kao fin motor i verujem da ces se lepo igrati sa njim a i nauciti dosta toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno uzmi neshto 400-600 kuba ali da nije R. Ti motori su relativno pitomi, a kao shto rekoshe ranije, nece ti brzo dosaditi kao 125. E a naleteo sam danas na neku reklamu, Husqvarna SM610 Nova je 6500€, to je oko 500 vishe od tvog budzeta. Ja bih ovo draoooo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan A da li si razmisljao o hyosungu comet nisam vozio ali citao neka CHARUGINA iskustva.Deluje mi kao fin motor i verujem da ces se lepo igrati sa njim a i nauciti dosta toga da,da... i kada mu bude trebao neki deo da ga ceka po 6 meseci! ma zna decko sta je dobro! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan r1 il ni jedan što bi se reklo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAKLAVA 11 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: kovin Prijavi odgovor kao problematičan r1 il ni jedan što bi se reklo ;D ;D ;D ma kakva crna yamaha! Ako nije Honda onda je samo motor ili Honda je fabrika ostalo su radionice! )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=5933 Ovu R1 da kupis i nemas brige! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ja bi najradije uzeo ovog sa slike.ali je to previse za mene, ovi motori koje ste vi nabrojali mi se nesvidjaju.jesu oni dobri ali nisu po mom ukusu ,motor nemoze da mi dosadi nikad bilo koji da vozim jer volim da vozim,bez obzira da li je to na R ili nekom drugom. a za onog hyosunga.da sam hteo kineza uzeo bih onog quinqiya ili kako se vec zove od 200cc..pa bi se vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan koliko kosta ova maketa M1...ako znas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan ova husqvarna je prelepa.ali je prevelika za mene ja sa svojih 179cm tesko bi se snasao na ovom bajku...a jedna je od najlepsih supermotoa...ima sediste 910mm.to je previse za mene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Octobar 17, 2009 Drug član, 1933 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da ti se i varadero 125 svidja. To ti je moja preporuka. Nijednu losu stvar nisam cuo za njega.On je ispod 2000e. -Ako ti brzo dosadi prodaces ga za iste pare. - Nije dvotaktni tako da se ne cuje kao testera . -Polozaj sedenja je odlican i mislim da je dobro da prvi motor bude tog tipa a ne neki na koji moras da se pogrbis dok vozis. - Lep je i prilicno veliki tako da ce ribice da misle da je jaci. Za njih postoji samo ono: lep je, nije lep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca035 36 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Cuprija Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam hyosunga izfvojio zbog polozaja sedenja bilo koji motor tog tipa bi ti odgovarao...A r1 super je to motor ali ja na njega sedam samo ako pod 1.Nemam gorivo u motoru i pod 2.kad NemanjA^ zakuka ;D .Opet to je subjektivno misljenje jer licno ne volim supersport motore sto ne znaci da ih nekada necu zavoleti ;DAko imas prilike da probas vise tipa motora lakse ces se odluciti ;)Samo polako i bez zurbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan rs125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan varadero je sjajan bajk.....jos je i 4t...videcu razmislicu dali cu enduro ili r......RS 125 mi se nesvidja,a ni cagiva mito 125....probao sam vise tipa ienduro i r i skutere(sa vecom cc)..i najvise mi lezi r....moja voznja na r sa 179cm je kao voznja mog druga koji je 202cm na enduru....a i lepo se osecam na R...vladam celim motorom....endurke sam slabije vozio ali i one su dobre..jesu one 10puta udobnije od R...ali svaki motor ima manu.... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haski 1 Napisano Octobar 19, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: novi sad Prijavi odgovor kao problematičan fz6 je lep,nije ekstreman,nije skup a yamaha je.može da prodje kod početnika...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne razumem neke ljude sa ovog foruma, mada vecunu Srbije vise ne kapiram ali ajde... Decko mlad, neiskusan dosao je ovde da procita nesto i da nauci. Mislio da je R1 igracka valjda je shvatio da nije ali to sve ide sa godinama... Vecina opalila paljbu i zajebanciju kao da je momak nesto lose uradio... Normalno je da u tim godinama zeli R1 ili nkog GSXRa ili tome slicno, ne vidim nista lose u tome. P.S. Cast izuzecima... A sto se tice saveta, r1 zaboravi par god ili bar jedno 15000km muske voznje na R-u 600ccm, uzmi 125 napucaj je, kupi dobru opremu, navozaj se pametno ako vec volis R motore... Uzmi RS 125 ili Cagivu mito... Posle mozes jednog KTM SM Lc4 pa nekog R 600... Vec probaces dosta motora pa ces videti sta ti stvarno lezi srcu, da li je to SM R ili ENDURO. A veruj mi da su coperi vrhunska stvar, odmaraju mozak samo tako. Ja i sada posle R6 razmisljam da predjem na SM deluje mi mnogo zabavnije... U svakom slucaju srecno sa kupovinom i voznjom na istom, a iskustvo ces steci godina i kilometrima!!! Posle toga mozda shvatis da je samo SUZUKI motor... :D:D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sszgo 10 Napisano Januar 2, 2010 Drug član, 1137 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek nisi uzeo kawasaki er6f ? pa nema tu sta da se razmislja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan moram se sloziti sa nekim clanovima foruma i podrzati njihovo misljenje da r1 nije za pocetnika a koliko vidim i ti si prihvatio misljenje iskusnih bajkera sto je jako pozitivno jer treba neki put i saslusati malo iskusnije!!!godina sam imao isto koliko i ti sada kada nisam poslusao mnogo starijeg drugara u to vreme i seo na hondu boldor 900 f2(MALKO STARIJI ZNAJU O CEMU GOVORIM).moja voznja se zavrsila tako sto sam umesto kocnica koristio jednu lajku za zaustavljanje(razbio sam se ko....).do tada sam vozio i probao vecinu motora(mz 125,150,250,251,tomos e90 i jos dosta tipova mot.)al mi nije dao djavo mira i probam hondu misleci da mogu sve voziti,ipak sam ja bio strucnjak za motore u to vreme(KO BAJAGI) i lepo zavrsim voznju + novo iskustvo(oguljeni laktovi,polomljen mali prst na ruci itd).ovo sam ti sve napisao da i ti ne bi platio skolu i ucio na opstvenom primeru!!i dan danas kad sednem na nekog R-a,imam strahopostovanje i koliko god zeleo da ga vozim polako,pojavi se onaj mali vrag u meni i zategne mi gas do koske,tako da prica o sporoj voznji pada u vodu!!!pozdrav od mene i puno bezbednih kilometara ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boka92 17 Napisano Januar 6, 2010 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan moram se sloziti sa nekim clanovima foruma i podrzati njihovo misljenje da r1 nije za pocetnika a koliko vidim i ti si prihvatio misljenje iskusnih bajkera sto je jako pozitivno jer treba neki put i saslusati malo iskusnije!!!godina sam imao isto koliko i ti sada kada nisam poslusao mnogo starijeg drugara u to vreme i seo na hondu boldor 900 f2(MALKO STARIJI ZNAJU O CEMU GOVORIM).moja voznja se zavrsila tako sto sam umesto kocnica koristio jednu lajku za zaustavljanje(razbio sam se ko....).do tada sam vozio i probao vecinu motora(mz 125,150,250,251,tomos e90 i jos dosta tipova mot.)al mi nije dao djavo mira i probam hondu misleci da mogu sve voziti,ipak sam ja bio strucnjak za motore u to vreme(KO BAJAGI) i lepo zavrsim voznju + novo iskustvo(oguljeni laktovi,polomljen mali prst na ruci itd).ovo sam ti sve napisao da i ti ne bi platio skolu i ucio na opstvenom primeru!!i dan danas kad sednem na nekog R-a,imam strahopostovanje i koliko god zeleo da ga vozim polako,pojavi se onaj mali vrag u meni i zategne mi gas do koske,tako da prica o sporoj voznji pada u vodu!!!pozdrav od mene i puno bezbednih kilometara ti zelim hvala ,mige,na ovom savetu..... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Januar 6, 2010 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Obrni,okreni o Yamahi niko ne rece nista,mada moram da priznam da me interesuje kako ce da se zavrsi ova "kupovina" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...