saghmeister 143 Napisano Novembar 26, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam sponzore za novinare tako da necu da idem sam na Dakar dolaze dva novinara iz Beograda i jedan fotograf iz subotice.Bice svaki dan izvestaj sa lica mesta na Rts televiziji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan to je lepa vest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 26, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Povedi mene ja cu te slikati na svakih 5 min. Ne trebaju mi sponzori i honorar radicu to iz ljubavi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
katerina 118 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: SUBOTICA Motocikl: Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je stvarno lepa vest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Jel ove cice dobiješ kad kupiš motor ili je dovoljno samo da sipaš gorivo na Euro petrolu? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Novembar 27, 2009 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znači tvoj sugrađanin Toma ti je izašao u susret. Tako i treba. Pratiću tvoje putešestvije kao i prošle godine. Želim ti svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam saznao da mi je startni broj 51 to je vec dobra vest za mene to znaci da me ne bi trebalo da me stignu automobil necu trebati da vozim u prasini.Inace dolaze samnom i novinari Peda Milinkovic i Vladica Sljivic i asistent mechanicar Marko Kopunovic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 27, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Gabor. Da li nova pravila uticu na tvoj sliucaj ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam saznao da mi je startni broj 51 to je vec dobra vest za mene to znaci da me ne bi trebalo da me stignu automobil necu trebati da vozim u prasini.Inace dolaze samnom i novinari Peda Milinkovic i Vladica Sljivic i asistent mechanicar Marko Kopunovic. Eto isplatilo se Sljivi sto te je pratio Ide i on na Dakar ;D ;D Kad kreces za Arg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel ove cice dobiješ kad kupiš motor ili je dovoljno samo da sipaš gorivo na Euro petrolu? ;D ;D ;D Pa one su ta ''dva novinara'' ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 28, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Gabore zapamti samo jedno pravilo: [glow=red,2,300]NIJE VAŽNO POBEDITI. VAŽNO JE STIĆI PRE DRUGIH !!![/glow] ;D ;D ;D Šalim se, naravno. Sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele_Kg 13 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 68 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ER 6 N Prijavi odgovor kao problematičan Jel ove cice dobiješ kad kupiš motor ili je dovoljno samo da sipaš gorivo na Euro petrolu? Ja bi ipak KTM-a Nazalost Bozo nece biti prisutan na Dakaru 2010 tako da cu najverovatnije sam prestavljati Srbiju. Steta Gabore srecno na Dakaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan [move]Eto isplatilo se Sljivi sto te je pratio Ide i on na Dakar Kad kreces za Arg?[/move] 27 decembra krecemo sa aerodroma Nikola Tesla za Frankfurt pa iz Frankfurta za Buenos Aires.Treba znati da su Sljivic i Peda Milinkovic apsolutno zasluzili putovanje na Dakar jer su samnom od prvog dana, izpratili su me i prosle i predprosle godine maksimalno volenterski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Od sledece sezone krecem da te pratim, pa bih mogao i ja da idem ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svim postenim ljudima koji su me podrzavali na pocetku moje Dakar karijere moram na neki nacin da se oduzim.Morate da znate da sam na puno zatvorena vrata naleteo,a oni su i onda videli perspektivu u meni.Sada kada vec imam neki medunarodni rezultat svi bi da pomazu.Gde ste bili kad je bilo najteze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano Novembar 28, 2009 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini sto se ponavaljam ali pitanje je ostalo ne primeceno u salvi lepih zelja na prethodnoj strani - jel te kaci ove godine promena propisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promene na Dakaru 2010 mene ne kace zato sto prosle godine nisam zavrsio izmedu prvih trideset vozaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 28, 2009 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan [move]Eto isplatilo se Sljivi sto te je pratio Ide i on na Dakar Kad kreces za Arg?[/move] 27 decembra krecemo sa aerodroma Nikola Tesla za Frankfurt pa iz Frankfurta za Buenos Aires.Treba znati da su Sljivic i Peda Milinkovic apsolutno zasluzili putovanje na Dakar jer su samnom od prvog dana, izpratili su me i prosle i predprosle godine maksimalno volenterski. Znaci drustvo, vidimo se gore navedenog datuma na Surcinu da ispratimo coveka kako dolikuje ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 113 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Husaberg FE 350, Voge 525 DSX kaparisan Prijavi odgovor kao problematičan .Sada kada vec imam neki medunarodni rezultat svi bi da pomazu.Gde ste bili kad je bilo najteze! ??? E, bas si nam reko, ja jos nemam 14god., ali mi je cale pricao o tebi iz perjoda 90,91,92 kad je vozio sa Radanov Brankom, Pirketom, nekim matorcem iz Cacka, Fandjom, ... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Novembar 29, 2009 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan [move]Eto isplatilo se Sljivi sto te je pratio Ide i on na Dakar Kad kreces za Arg?[/move] 27 decembra krecemo sa aerodroma Nikola Tesla za Frankfurt pa iz Frankfurta za Buenos Aires.Treba znati da su Sljivic i Peda Milinkovic apsolutno zasluzili putovanje na Dakar jer su samnom od prvog dana, izpratili su me i prosle i predprosle godine maksimalno volenterski. Znaci drustvo, vidimo se gore navedenog datuma na Surcinu da ispratimo coveka kako dolikuje ? Ja sam za. Ako bude lepo vreme (bez snega) eto nas na gvozdenim konjima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saghmeister 143 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte nase aktivnosti u Austriji Nemackoj i Sloveniji http://www.plumrace.com/motokros1.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Novembar 30, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Steta za Bozu. Sta si to radio sa lamelom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...