joebar 5 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ...barem kazite nesto!!! Totalno sam se ubedacio... :-\ :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
red_alert 16 Napisano Octobar 15, 2009 Stay safe and keep riding hard, 123 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: ZX12R Prijavi odgovor kao problematičan heheh...lepo ocuvan motor ....srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1763 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Secam se oglasa od ranije, prelep zzr. Ako ces biti manje u bedaku . Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne volim zzr,ali ovaj je mnogo lep stvarno . Ne bedaci se,ja za moj trazim 800 eura i niko ne zove. Nema se para Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egoarmy 0 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: Arandjelovac,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan prelep motor i rado bih menjao moja auto za njega ali se neuklapa finansijka konstrukcja doplate jer vise cenim auto a radi se o Citroen Xari. U svakom slucaju srecno sa prodajom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan huh....HVALAA!!!! ;D Znam da je kriza i znam da niko nema para...ali...UVEK POSTOJI NADA!!!! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan Motor je extra, ofarbacu moju kawu ovako, definitivno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Octobar 15, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D aj ako ofarbas stavi slike...inace HVALA za komentare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 22, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor, bas mi se svidja, al dok neprodam moj nista od kupovine. Srecno sa prodajom! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Octobar 24, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala...i dalje je AKTUELNO!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coja 0 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: kula Prijavi odgovor kao problematičan poz Nisam fun kawe,ali ako se nevaram zzzzzr je iz kule,a ako je taj onda je retko dobar primerak!! Zima je i tesko se odicem mojeg boxera ,ai neverujem da cemo se naci ali evo ponuda pa da ti donese srecu ako nista drugo Alfa R 33 3 serije 91 godiste 1,5 IE box (nije onaj sa 4 karbur..) 100bhp na 900 kila barem je tako tutti i janni deklariso ) ima atestiran plin godinu dana reg,alu felne,cent alarn muzzka .. a ima i da se malo pogleda oko limarije pozzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOLAR 12 Napisano Novembar 9, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan zamena za OPEL VEKTRA KARAVAN 98 god u odlicnom stanju , motor 2.0 DTI , 1995 kubika. regitracija oko 22000 din. cenim je 4000 eura . moj tel je 064/000-49-40 pa ako si zainteresovan zovi ........... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Novembar 10, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan poz Nisam fun kawe,ali ako se nevaram zzzzzr je iz kule,a ako je taj onda je retko dobar primerak!! Zima je i tesko se odicem mojeg boxera ,ai neverujem da cemo se naci ali evo ponuda pa da ti donese srecu ako nista drugo Alfa R 33 3 serije 91 godiste 1,5 IE box (nije onaj sa 4 karbur..) 100bhp na 900 kila barem je tako tutti i janni deklariso ) ima atestiran plin godinu dana reg,alu felne,cent alarn muzzka .. a ima i da se malo pogleda oko limarije pozzz Zdravo,ne varas se motor je dosao iz Kule,zamena za auto nije vise aktuelna(posto sam kupio),ali interesuje me zamena za ZX-9(ne stariji od 96.),ili GSXR 750-1100(od 93 pa na dalje,uz vasu ili moju doplatu/max.500 eur/...a za kes cena motora je 2500. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Novembar 12, 2009 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan AKTUELO-Zamena GSXR 750-1100,ZX9.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan Komsija nedaj se.Momci stvarno je izuzetan primerak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chaoss 0 Napisano Februar 27, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Kanjiza Prijavi odgovor kao problematičan jel moze zamena za ovo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joebar 5 Napisano Februar 28, 2010 U prolazu, 13 postova Lokacija: Kanjiža Motocikl: GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Moze,moze + tvoja doplata.... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...