rusic 261 Napisano Octobar 16, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan evo ove tri: http://www.motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=dwrbgktgrk Sell here for a friend, a Honda Africa Twin in good condition! The bike is BJ 1996, has about 24350 km and a lot of additional equipment: A High windscreen (very effective on longer trips), Givi luggage system with two suitcases (1 x 36 l and 1 x 45 l, which is a small account of the exhaust.. .) main stand of SW MoTech (only this year has been remounted) Comfort seat cushions from the professional (Jungblut-benches) inspection is freshly made and the bike has got a new battery. http://www.motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=dwozidtwto Bike has normal signs of use, small scratches on the right. Motor protection and main stand there is to it. Fuel pump is new! Battery must be new, rear tires about 80%, but the front tires must be new. 040 / 839 869 57 or 0178 / 2868843 or mail: sparkplug102 @ hotmail. com http://www.motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=dwgbdkowkt Good condition / natural signs of wear, but no accident / Center, 2nd Hand, Accessories / Equipment: Motek voltage regulator, Iridium spark plugs, K & N air filter, original main stand, with Scottoiler Dualinjektor, steel braided brake line front, JF 5 * Stars crash bar, windshield extension, Heizgriffe 2 -stage, Neumüller Alukoffer 40/45liter width only 105cm, signed in, test drive & things to tel arrangement or g. juchem @ web. de koliko me to koshta u bg? plus 1000 evra? a inache tema je shta POSLE afrike izvinite na mom offovanju kapiram da smo zakljuchili da posle afrike ide novija afrika.. pa dok se ne ispucaju sve do 2002.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan gde samo nalazite te afrike od pitaj qrca koliko hiljada evra nije mi jasno , kad vec koristite net bar pogledajte malo bolje http://www.motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=dwgbdkowkt http://www.motoscout24.de/Public/Detail.aspx?id=dwrkggbiot a + toga ima i u komsiluku pa /2 i eto evra http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=5&act=51253194203992094&f1=details http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?topmenu=2&leftmenu=5&act=51254901263634535&f1=details p.s.:izgleda da velika vecina ne zna razliku izmedju probao sam motor i vozio sam motor. A koji je odnos leva i evra???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 16, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.xe.com/ucc/convert.cgi?Amount=1&From=EUR&To=BGN&image.x=34&image.y=7ℑ=Submit 1.00 EUR = 1.95578 BGN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan evo ti najiskreniji odgovor oko cena moja afrika je 1999 godina znaci pre 4 godine je placena 4500 ovde registrovana znaci bila je 6 godina stara prosle godine sam uzeo u Svajcarskoj 2001 koja je ovde izasla tacno 4000 evra registrovana btw prodao sam i dosta rd03 i rd04 i nijedna nije bila preko 2600 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo sam logikom...ako je dao 1800e za motor koliko bi dodao za nešto bolji.... Da, na forumu ima i onih kojima 15000e ne pretstavlja problem, doduše mali procenat ali tema je o Jageru ne o Bucku... Profil je zacrtala administracija i ja ne mogu menjati vec tražiti da se postojeće ispoštuje da bih znao raspravljam li se sa ozbiljnim porodičnim čovekom ili sa klincem kome je tata kupio motor a mama mu daje za izlaske.. I dalje tvrdim da od pronalaska motora sa unutrašnjim sagorevanjem nije napravljena suštinska razlika i da agregat star 20g. nije prevaziđen U ovoj temi je barem 20 postova bilo dužih i niko se nije na njih osvrtao. Reći nekome da je dokon samo zato što izlomljenih kostiju leži isključivo na leđima na kojima su počele da se otvaraju žive rane i koji u tom položaju ne može da se bavi svojim zamimanjem a to je dekorativno slikarstvo i koji živi od šteka koji nije potrošio na 1200GS, znajući da mogu doći 'crni dani'...nije baš, baš ali ne ljutim se, znam da nisi sa namerom hteo da me sasečeš tamo gde sam slab! I to sve samo zato što Lalajko kaže, držimo se teme, ljudi...pa, kada krenem da dam komenatar imam u vidu Jagera a ne motor koji je zaista bolji...porodičnog čoveka koji pripada zlatnoj sredini i koji pride mora ispoštovati još nekoliko režija.... Druze, šega je u pitanju i valjda si me toliko upoznao i skapirao da ne mislim nista lose, a taman posla da pokusavam da te vredjam na račun tvoje muke. Pa ne moram valjda bar sa tobom da vodim strogo ozbiljne razgovore. Izvini!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema potrebe za izvinjenjem, nisam ni pomislio da je to iz zle namere, ne znam ni zašto sam pomenuo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 556 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta se sve napisali,jedva procitah! ;)Previse komentarisu ljudi bez iskustva,ali dobro nema voznji pa im je dosadno valjda. Ja cu dati svoj komentar o onome sto sam vozio. Bila mi je zelja da probam gs 1200,toliko hvaljeni,sto mi je i dozvolio prijatelj.Motor je odlican ali ne u toj meri kao sto sam ga zamisljao. Meksi je od Varadera sto mu je mana na putu ali prednost u off-u,sediste mu je mekse.Mnogo se cima na svaku promenu brzine,valjda zbog mekanog prednjeg ogibljenja.Honda bolje ubrzava i na pravcu ide kao po sinama,izuzetno stabilna.Bmw bolje koci.Kod honde zadnja kocnica je izuzetno slaba ali to vam pruza mogucnost bezbednijeg kocenja u krivini.Honda ima mnogo bolju zastitu od vetra.Razlika na varaderu pri 120 i 180 je samo na satu,hocu reci da 180 moze biti putna brzina,nema vibracija,nema vetra,stabilan extra,do crvenog jos 2-3000 obrtaja(stavio sam givi vizir,veci).Licno nevidim sta bih drugo vozio posle Varadera! Poz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 16, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...pa, kada krenem da dam komenatar imam u vidu Jagera a ne motor koji je zaista bolji...porodičnog čoveka koji pripada zlatnoj sredini i koji pride mora ispoštovati još nekoliko režija.... Čitaš mi misli i ubo si ga "u bocu" Naravno, želje su jedno, a realnost sasvim nešto treće. Da novac nije problem, svakako bih već koliko sutra u garaži glancao novog 1200 GSA E sad, s obzirom da se ne mogu nadati sedmici na lotou, jer ga ni ne igram moraću da u granicama realnosti rešim koji motor posle sadašnje RD03. REALNO: pa dobar mi je i sadašnji motor, ako već ne može ništa drugo, zbog finansija. Ove godine sam stukao u njega 6000km i baš nikakvih problema sa njim nisam imao. Znači, ako ništa drugo, voziću RD03 i dalje. Sve zavisi kako ću uspeti doći do extra para i koliki će to iznos biti. Ako bude pristojna kinta od par hiljada E, onda već mogu razmišljati o 1100-tki, V-Stromu 1000 ili Varaderu. Sve preko toga mi je, bar za sada, nedostižno. A ako bude manje od 2.000 e para, ostaje mi da maximalno sredim sadašnju RD03, i recimo, zamenim sedište i još sledeću sezonu se vozim na njoj. Toliko para, sa sređivanje RD03 ću svakako imati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan O jarca mu britanskog, najzad prave reči... Pa i preko kada uporedite cene sa placeva automobila i motora ima smisla jedino kod nas je besmisao svega. Ljudima je ono, 7000e, dim od...sedneš i voziš.. Pa Greca danas Bembu pazari ali procentualno od 8500 upisanih članova, stotinak imaju skupe makine i kad se zagledaš u njih ispade da svako drugi vozi 1200GSa ili sl. Niko od nas koji se i našali ne misli da je Bemba đubre od motora čak šta više... Sa ovim je dokazano da i posle 'frike ide 'frika i da sekta pobeđuje. Ako nismo bolji, više nas ima...Dokaz da kvantitet pobeđuje kvalitet...al sam ga sada zapljuno!! Znači tema može pod ključ...hvala svima na društvu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Octobar 17, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan O jarca mu britanskog .... ;D ;D ;D ;D ;D Dobro kaze Zemunac , pomogli smo Jageru koliko smo mogli , neki i previse ( mislim na sebe ... ) Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 17, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Simo eto prilike da na odmoru doputuješ i do nas pa da razmenimo utiske... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Velimlje Napisano Octobar 17, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Razmenimo utiske i misljenja uz pivo .... dobro zvuci . Ako da bog , mada vec dve godine ne uspevam financijski u tome , mozda dodem dogodine . Videt cemo ... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jocke 170 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: БГД Motocikl: Варадеро Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi maštajte još malo,ako bude sreće vozićemo samo 100% ekološko prevozno sredstvo sa slike. ;D Kod nas se ne primećuje toliko ali preko u realnoj evropi (ne onoj o kojoj vam pripovedaju politikanti) svakodnevno ljudi ostaju bez posla. Brat mi radi u Austriji i kaže biće pravo čudo ako fabrika ne ode u stečaj a do skoro su bili naj jača firma u regionu (MHM fabrika mašina za sito i rotacionu štampu). Plata mu je pala sa 4000eur na 1700eur na rukovodećem mestu u proizvodnji. Bolje štedite koji dinar da kupite neko konjče inače će da jašete tarabu. ;D Pozdrav i oprostite za off. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru druze moj, da si uzeo Super Teneru pre Afrike, veruj mi da ovakvu temu nikada ne bi pokrenuo. Ali kako ti crv u mozgu radi , moj glas ide svakako BMWu, mada dobro razmisli o Doktorovom predlogu, TDM 900 je stvarno odlican motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neske, hvala na predlogu Što se tiče ST, taman i nju da imam, crv bi svoje odradio... ;D Žao mi je što ne mogu da se ponovim kao Gremlin, ali šta je tu je. Iskreno mu zavidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti si onda resio sve probleme, samo odresi kesu ;D i sa srecom kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 19, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Heh.... "samo" ;D Mada, do početka iduće sezone ću nešto sigurno uraditi po tom pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan More videćete vi svoga Bogu kada Jeger, Vlade...ma ima nas jer ne znam gde je otišla Jasminkova, sigurno 6-7 sa RD03...sednomo na naše čuvene neuništive trojkice. Dok gorivo na celoj planeti pojeftinjuje a u našoj smešnoj poskupljuje, dok nam za naše auto-puteve a posebno za regionalne, neophodan enduroa za lokalne čak kros, za nas nije ništa drugo do Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Octobar 19, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Neske, hvala na predlogu Što se tiče ST, taman i nju da imam, crv bi svoje odradio... ;D Žao mi je što ne mogu da se ponovim kao Gremlin, ali šta je tu je. Iskreno mu zavidim Svi vi se pre ili kasnije popnete na BMW i na njemu ostanete jer shvatite da je to ipak savrsenstvo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 19, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kupi ti lepo nesto sa 4 cilindra u redu,,,stariji si covek,neide da se klackas i vibriras sa v ili boks agregatom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 19, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Sa 4 imam Aprilia Mille ali bokserku ne i nikad...ne mogu izdati sektu!! :D :D :D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
artic cat 2 Napisano April 16, 2011 U prolazu, 63 postova Lokacija: Kolasin Montenegro Motocikl: africa twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih proljecnih dana kao i kod vecine motorista proradi neki crv o zamjeni ili kupovini nekog drugog motora.Mogao bih da prodam moju Afriku i da dodam do recimo 3000eura,ali sam onda dosao do tog pitanja sta poslije Afrike.Da je visok,kao ona,univerzalan,vidjen.Da trazim opet Afriku,tesko odlicnu za te novce,pa u skladu sa onom poslovicom da svi ljudi sve znaju,trazim ideju od vas,hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu mnogo price prijatelju moj . Ovo kupujes jednom, i tvoja deca ce da ga voze .A da ces imati "problema" sa zenskim svetom, to hoces. Pozzzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 16, 2011 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam mislio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano April 16, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan После Африке само вињак... Али строго "Рубин"-ов... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...