Gliga 4433 Napisano Octobar 10, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan PRODATO Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel imaju sipku iznutra? tj jel su ojacani? i jel mogu na bilo koji motor? mozes da ih slikas? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Octobar 10, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nikakva ojačanja nemaju, samo plastika. Trebalo bi da mogu na svaki motor koji ima korman sa stalnim prečnikom. Kod mene se pri sredini dosta zadebljava korman (sama cev...) pa štitnici ne mogu da se nakače pomoću originalnih nosača a ja nemam volje da smisljam neko drugo rešenje. Slike nisu čemu, sutra po danu će biti boljih. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro izgledaju a ako je plastika cvrta posluzice jedino sto je i kod mene na ktm-u korman u sredini deblji.. aj slikaj i te nosace sutra kad budes pravio druge Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Octobar 10, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nosac koji meni pravi problem je br. 6 iz upustva, unutrasnji precnik je 22mm. Nisam merio koliki je kod mene precnik volana na tom mestu ali kada uglavim nosac onda ova dva kraka ne mogu da stanu u sam stitnik. Premeri kod tebe pa javi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mhm meni je gore 22 a na sredini 28 koliko sam video u mraku ne razumem kakva dva kraka? ne mozes da ga osiguras sa nosacem 6 ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Octobar 11, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni su slicne ali mislim acerbis ,kostaju 40 cini mi se ,spasile ruku prije nekoliko dana jer sam okinuo dva znaka sa njima i jedna pula drugoj nista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Octobar 12, 2009 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan mhm meni je gore 22 a na sredini 28 koliko sam video u mraku ne razumem kakva dva kraka? ne mozes da ga osiguras sa nosacem 6 ? Evo na prvih par slika se vidi u cemu je problem. Nosac (6 iz upustva) se uglavljuje u sam stitnik (1. i 2. slika). Ako je precnik kormana veci od 22-23mm onda se nosac rasiri i ne moze da udje u stitnik (3.slika). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...