dzimika 0 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 73 postova Prijavi odgovor kao problematičan danas oko 17, 17:15 se desila nesreca na ulici Mihajla Pupina dijagonalno od izvrsnog veca, u pitanju je neki skuter tipa NRG a vozac se previjao od bolova koliko sam mogao da vidim dok sam stajao na semaforu, udario ga je auto po boku, teget ford focus, malo mi je nejasna situacija ali mislim da je auto kriv jer je oduzeo prvenstvo ako neko zna vise neka napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Octobar 8, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je u vestima na TV,ali sam cuo sam kraj te vesti,da je Ford naleteo na skuter kojim je upravljala devojka.Povredjena je i odvezena je kolima hitne pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh, devojka... Saznajte nešto, Novosadisti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Octobar 8, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Reče mi ćale, video je iz busa. Puno ljudi se skupilo, skuter posred raskrsnice, na tv-u je kasnije čuo da je devojka u pitanju i izgleda će biti dobro bez obzira na povrede kičme. Nema još pouzdanih vesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jezda 24 Napisano Octobar 9, 2009 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U,bre,Novosađani(lale,slaninari) , postadoste gori od nas u Bgd-u! Valjda će curica biti ok!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 9, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da nije kičma ...jer kičma i jaki bolovi...to mi nešto poznato...kao i više meseci provedenih u koritu pa u gips-korsetu! Želim joj svu sreću i da večeras napusti bolnicu! Držim joj palčeve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...