sergio 2328 Napisano Novembar 21, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko prijatelju, ovako nesto se ne prodaje! Da sam na tvom mestu, ostavio bih ga u garazi pa ga nedeljom isteras malo... kruzing po gradu ... Stvarno lep motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Novembar 21, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tako ce verovatno da bude, pod uslovom da prvo prodam ZZR-a. Lep je za ono nedeljom kroz selo, pa do crkve..... , ali i vrlo dobar, udoban i pouzdan da ovog momenta krenem sa njim na put oko sveta. Jedino sto me trenutno vise privlaci je neki kruzer tipa Dragstar 1100, ali kad bi bio malko jeftiniji. Imao sam jednog izuzetnog, ali nekako nisam trenutno u situaciji da mi preko 7000 eura lezi u motoru , mozda Magna, ima dovoljno snage, nije skupa, ali mi svi pricaju da mu masina ima nekih mana .... Tako da, ostavljamo ovo , ako da bog, sebi za penziju. A sta da kupim za 3500 eura ? Kawu ER 6 i slicno ? Nista od toga mi nekako ne ide uz " lik i delo" , pokusao sam ja ali nekako mi ne stoji.... Po meni je to neuporedivo, zato sto kaze nas narod," sedi di si, ni za di si nisi" ! Pozdrav i hvala na podrsci ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 24, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je bilo jace od mene. Morao sam da se javim ! ( ko razume - shvatice ) . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shorty 9 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 59 postova Lokacija: BOR / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jasminko da sacuvash ti cb-a dok ja ne uvalim viBraga caletu i burazeru i eto mene kod tebe sa keshom na ne proban motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Ajde mali vise, otarasi se te kamile i kupuj pravi motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Novembar 28, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan jasminko da sacuvash ti cb-a dok ja ne uvalim viBraga caletu i burazeru i eto mene kod tebe sa keshom na ne proban motor ;D Slab si ti trgovac kad ne mozes rodjenog oca i brata da prevaris, pa znas za ono " ko ce koga....ako ne svoj svoga" :D :D ! Naravno salim se, za sada te strpljivo cekamo i ja i CB, a ti samo polako pozuri. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Novembar 29, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Dule,pa ti jos vozis tog Viraga ;D? Ta,molim te,prodaj to,i kupi pravi motor ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano Decembar 7, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nije . Kad se nadjemo na pocetku sezone...skijanja, mora se i cena malko korigovati. Malo, kako se ono kaze, zimskog popusta. A i inace ja ne gledam to 10 eura gore dole.....nisam zapeo za toliko. A sad stvarno, cena sa svom opremom je 3300 evrica. Moze gledanje , moze razmisljanje naglas, ali pogadjanje ( cenkanje) ne moze. Tri kofera sa nosacima, vizir, skot ojler za podmazivanje lanca, nove gume lanac lancanici, i sav motor kao nov..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano April 19, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Eto, posle cetiri meseca sutnje i zimskog sna, da nastavimo sa prodajomverovatno jednog od najlepsih primeraka CB 750 na nasim prostorima. Za potrebe TDM, skinut Scot oiler, pa je sad i cena pala za tih 100 eurica. Znaci, super motor za 3200 !!! A moguce i pametne kombinacije ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan reci mi ako hoces ko je prvi uvezao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano April 20, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam, kupio sam je od coveka sto drzi neka stovarista po Batajnici, a njemu je neki prijatelj dovezao iz Nemacke. On je kupio i dve godine nije bila ni registrovana, i onda je ja otkupio od njega. Ima ljudi na forumu koji je znaju jos pre mene. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boba Vet 72 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan moze li zamena za transalpa,99.god,presao 31000km,u dobrom stanju ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1481 Napisano April 30, 2010 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dovoljno podataka o transalpu da bih se izjasnio, ali u principu MOZE ZAMENA tako da i Transalp dolazi u obzir ako je moguce postici dogovor uz obostrano zadovoljstvo. Ako ima zainteresovanih za motocikl, slobodno ponuditeneku zamenu, ako ste realni, dogovoricemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...