Popsy 2907 Napisano Jun 3, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Lepom rečju ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 987 Napisano Jun 3, 2010 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan uff prelep ti je motor...das krug kad se vidimo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 27, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan uff prelep ti je motor...das krug kad se vidimo? dam ako obecas da ce i posle tog kruga lep da ostane Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 27, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan a koji su auspuffi sad na njemu ? slika ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a koji su auspuffi sad na njemu ? slika ? sto? oces da ga samaras na moj ktm? ;D ovako nekako izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 30, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije. top je duzi, veci i pod vecim uglom. lose poredjenje (pajz ovom tablicu jos) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jun 30, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan kjuriositi kilz a ket! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hey ket evo kako izgleda spy photos Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne važi se, ovo su stare slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ne važi se, ovo su stare slike nisu bre ova u sredini je slikana pre par sati na njoj se vidi nesto ispod repa sto mu je guja uradio zna li ko sta je to? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jul 9, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan aaaaa, kviz! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan led stop svetlo ? :s Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 9, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan btw si nasho gumu shto si jurio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan led stop svetlo ? :s NE - to vec imam iznad LED migavci ali jedini problem je sto ne smem da ih palim nocu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 10, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam slep molim pokazati na slici gde su migavci i zasto nerade nocu ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 10, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja sam slep molim pokazati na slici gde su migavci i zasto nerade nocu ? Rade i nocu (gle cuda ;D) ali ih je rizicno paliti jer svi koji voze iza mene oslepe kad dam migavac jer se desi OVO eto jel si sad video na slici gde se nalaze? ili si i dalje slep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
michelangelo 113 Napisano Jul 10, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: svuda po malo... Motocikl: dominantni muzjak 498ccm PD09 Prijavi odgovor kao problematičan haha,kakvi migovaci,instant izbijaci ociju... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan BRAĆEEELAAA! ala sija ko u sabronoj crkvi ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3230 Napisano Jul 11, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Gujino delo, garant! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan hmmm ako sam dobro ukapirao kad ih upalis nevidi se tablica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 11, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmmm ako sam dobro ukapirao kad ih upalis nevidi se tablica hmmm pa jel se vidi? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 12, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan lijepo bas lijepo mogo bi ja da najdem sebi neko led stop svetlo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Gujino delo, garant! Tacno tako! ;D lijepo bas lijepo mogo bi ja da najdem sebi neko led stop svetlo pa ne znam da li bi mogao da ga nadjes ali znam da bi mogao da pitas guju da ti u vec postojecu plastiku umesto te sijalice ugradi led-ove Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Jul 13, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan eto sjajne ideje ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 17, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan eto sjajne ideje ! evo ti jos jedna sjajna ideja ;D dodatna oprema za ktm danas sam vozio sa ovim koferom-ima li ko veci? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...