Makica 10 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan A pa ja sad tek videh da si se ti skoro ponovio...onda ti odlicno vladas stazom i struzes cime stignes s'obzirom koliko vozis narandzastu biciklu! MT-03 sam imala prilike da probam i stvarno je upravljiv kao bicikla bukvalno ali masina je preslaba,vuce tek na visim obrtajima...nije za mene. Moj sledeci motor moze biti ili CBR,SV...ili KTM ! Vozila sam jednu narandzastu biciklu ( 525 ) i odusevila se!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 12, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajd daj neko poređenju sa MT-03. I mene zanima 690, a pegas je vrlo sličan mt-u. mhm.. mt je dosta tezi ktm je dosta snazniji ta dva su savim dovoljna da naprave ogromnu razliku ali evo jos mt ima dva diska napred i koci odlicno a ktm ima jedan (ali radijalni brembo) i koci jos bolje ktm ima dosta bolje ogibljenje i i napred i nazad pa ne ljulja u krivinama ali najvise me iznenadjuje elasticnost agregata kao da vozim 2 cilindra ;D na mt-u sam stalno saltao jer nabolje vuce od 2.000 do 5.000rpm a ktm vuce stalno ali posle 5.000rpm kad mt vec vuce konstantno ili gubi na ubrzanju ktm podivlja! kao da vozis neki r takodje mi se jako svidja mekano hidraulicno kvacilo a i anti-hopping je odlicna stvar pogotovo za stazu ne razmisljam o blokiranju zadnjeg tocka, samo presaltam iz trece u prvu i pustim kvacilo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Octobar 13, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan A pa ja sad tek videh da si se ti skoro ponovio...onda ti odlicno vladas stazom i struzes cime stignes s'obzirom koliko vozis narandzastu biciklu! MT-03 sam imala prilike da probam i stvarno je upravljiv kao bicikla bukvalno ali masina je preslaba,vuce tek na visim obrtajima...nije za mene. Moj sledeci motor moze biti ili CBR,SV...ili KTM ! Vozila sam jednu narandzastu biciklu ( 525 ) i odusevila se!!! Ti lepo da nagovoris Marka da ti proda Pegaza za male pare da se uveris da je jednocilindras prava stvar i da ne ide uopste lose, pa onda na KTM, CBR i SV otpisi. Moj sledeci motor je isto KTM, samo ne znam da li adventure ili sm i u kojoj varijanti (pre jednocilindras). Mada lepo ti cuci i ona Africa @Uff: Da li si imao prilike da probas veceg KTM-a i kakvi su utisci i poredjenje, najvise zbog vece tezine, motor svi kazu da je brutalan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Ajd daj neko poređenju sa MT-03. I mene zanima 690, a pegas je vrlo sličan mt-u. mhm.. mt je dosta tezi ktm je dosta snazniji ta dva su savim dovoljna da naprave ogromnu razliku ali evo jos mt ima dva diska napred i koci odlicno a ktm ima jedan (ali radijalni brembo) i koci jos bolje ktm ima dosta bolje ogibljenje i i napred i nazad pa ne ljulja u krivinama ali najvise me iznenadjuje elasticnost agregata kao da vozim 2 cilindra ;D na mt-u sam stalno saltao jer nabolje vuce od 2.000 do 5.000rpm a ktm vuce stalno ali posle 5.000rpm kad mt vec vuce konstantno ili gubi na ubrzanju ktm podivlja! kao da vozis neki r takodje mi se jako svidja mekano hidraulicno kvacilo a i anti-hopping je odlicna stvar pogotovo za stazu ne razmisljam o blokiranju zadnjeg tocka, samo presaltam iz trece u prvu i pustim kvacilo ;D Izvinite majstore sta ce vam prva na stazi u krivini ?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajd daj neko poređenju sa MT-03. I mene zanima 690, a pegas je vrlo sličan mt-u. mhm.. mt je dosta tezi ktm je dosta snazniji ta dva su savim dovoljna da naprave ogromnu razliku ali evo jos mt ima dva diska napred i koci odlicno a ktm ima jedan (ali radijalni brembo) i koci jos bolje ktm ima dosta bolje ogibljenje i i napred i nazad pa ne ljulja u krivinama ali najvise me iznenadjuje elasticnost agregata kao da vozim 2 cilindra ;D na mt-u sam stalno saltao jer nabolje vuce od 2.000 do 5.000rpm a ktm vuce stalno ali posle 5.000rpm kad mt vec vuce konstantno ili gubi na ubrzanju ktm podivlja! kao da vozis neki r takodje mi se jako svidja mekano hidraulicno kvacilo a i anti-hopping je odlicna stvar pogotovo za stazu ne razmisljam o blokiranju zadnjeg tocka, samo presaltam iz trece u prvu i pustim kvacilo ;D Izvinite majstore sta ce vam prva na stazi u krivini ?! Pa meni i ne treba Evil_Zo me je posavetovao da dve najostrije krivine prolazim u prvoj ona u donjem desnom i u gornjem levom uglu staze ja probao i cini mi se da sam tako sporiji pa da celu stazu vozim u drugoj i trecoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 13, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa meni i ne treba Evil_Zo me je posavetovao da dve najostrije krivine prolazim u prvoj ona u donjem desnom i u gornjem levom uglu staze ja probao i cini mi se da sam tako sporiji pa da celu stazu vozim u drugoj i trecoj To je zato sto se nisi navikao na stazu pa nisi pohvatao putanje I da, na stazi motor treba da zavrtis u crveno Izvinite majstore sta ce vam prva na stazi u krivini ?! Vjeruj mi Deki da sa ovim motorom u dvije krivine mora prva (karting staza, dvije krivine su skoro 360 stepeni! - polukruzno), ima dugacak prenos. Ne samo on, i na vecini ostalih motora u te dvije mora prva, onda imas jebitacno ispaljivanje pri izlazu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite majstore sta ce vam prva na stazi u krivini ?! Vjeruj mi Deki da sa ovim motorom u dvije krivine mora prva (karting staza, dvije krivine su skoro 360 stepeni! - polukruzno), ima dugacak prenos. Ne samo on, i na vecini ostalih motora u te dvije mora prva, onda imas jebitacno ispaljivanje pri izlazu. Hvala vam majstori staze svraticu i ja jedan dan da vidim kako to ide ! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 13, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vazi majstore pokazacu ti kako idu brzine ;D ne brini nije tesko Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitez_koja 30 Napisano Octobar 13, 2009 Svrati ponekad, 348 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Jel mogu i ja da dodjem na casove? ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Octobar 14, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pridruzim cestitkama!! Usput jedno pitanje koliko su jota felne na tom motoru ili ako imas link sa karakteristikama da ne tragam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja pridruzim cestitkama!! Usput jedno pitanje koliko su jota felne na tom motoru ili ako imas link sa karakteristikama da ne tragam. http://www.bikez.com/motorcycles/ktm_690_supermoto_2007.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Octobar 14, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, tek si usao u sumu a vec izlazis. Supermoto felne su 3.50 napred i 4.50 nazad. 5 je presiroko za tvoju zadnju viljusku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 14, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto bolje od karakteristika na papiru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 14, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan extra, sad vidim odakle ti inspiracija za one krugove na Adi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan evo nesto bolje od karakteristika na papiru A ja se ponadao da si ti nesto snimio kad ono ... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Octobar 15, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti Laze a ovamo predaje neku shkolu bezbjedne voznje ccc. ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Ma to on tako juri zbog cice na kraju spota Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Octobar 15, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pazi ti Laze a ovamo predaje neku shkolu bezbjedne voznje ccc. ;D ;D Znao sam da me niste razumjeli, ako je bezbjedna voznja, ne znaci da je spora ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja neku OBUKU kad bude....... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Octobar 15, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Uh al je dobar klip! Vozicu ga jednog dana pa kad ja snimim klip... ;D @zogu Nije Pegaso za mene,veruj mi! A afrika kad zadjem u godine,ima vremena,a do tad hocu da vozim masine !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni je ovaj ktm ili duke III nesto bas bas mocno jednog dan moze bit bidne ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan meni je ovaj ktm ili duke III nesto bas bas mocno Da, da ... pravi muški motori, mada, po nekad umeju da budu veoma pitomi ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan duke III je definitivno lepsi od njega ali mu je ground clearance smesan ne moze niz stepenice ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Octobar 15, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan duke III je definitivno lepsi od njega ali mu je ground clearance smesan ne moze niz stepenice ;D Niz moze svaki,uz je problem! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Octobar 15, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan duke III je definitivno lepsi od njega ali mu je ground clearance smesan ne moze niz stepenice ;D Niz moze svaki,uz je problem! ;D e pa vidis tu gresis probaj ako mislis da moze i slusaj sta ce da se desi ja sam sa mojim sisao niz samo 3 stepenika i zakacio auspuhom zahnji amortizer je bio u najnizem polozaju ali je to ipak mnooogo vislje od duka III u najvisljem polozaju sad sam ga podigao a za pentranje uz stepenice cu da sacekam neki full kross sa 100kg ili manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...