hitman 355 Napisano Januar 19, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan evo ja sad dodjoh kuci pokiso ko mis jutros bese 14 stepeni i ja se vratio sa stanice uzeo motoric i ajd na posao kad eto ti kisa lepo je voziti po kisi samo prskaju ovi autobusi i automobili relacija je bila makis kaludjerica oko 20 km malo sam usavrsavao voznju po kisi voleo bi da vam sutra bude lepo vreme da se vozikate sto se neorganizujete da se malo vozite po kisi neka relacija koja je mala da se malo priviknemo na i te uslove !!!!! ujedno da istestirate vase motorice kako rade na kisi i tako to!!!pozdrav by joxa Po kishi moja honda radi sjajno ... kao i po snegu i ledu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 19, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo ponekad imam problem kad zadnji deo motora kani da me pretekne A da, možda dojdem i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 19, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo ponekad imam problem kad zadnji deo motora kani da me pretekne A da' date=' možda dojdem i ja [/quote'] Odosmo u off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Samo vi dodjite sjutra. Vidimo se oko 9-ipo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 19, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Cope, ovaj put racunamo na tvoj ostri objektiv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 20, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Cope' date=' ovaj put racunamo na tvoj ostri objektiv [/quote'] Ako mene ne bude sutra, tu je Hitman, i on je objektivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 21, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Prezivjesmo Kakav dan! Nemam snage sada da pisem nista, raspadam se od umora. Uglavnom, ekipa je bila extra, voznja feeeenomeeeenaaaalnaaaa, druzenje i zajebancija na visokom nivou! :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Moto skola Koma&Dane, konacno, na insistiranje svih forumasa pocela sa radom... Cena za forumase: kolko god mozemo da popijemo u lokalnoj kafani posle nastave. Danas je skola gostovala na Miseluku (casove drzao sensei Dane), a sutra juzna Srbija (sensei Koma). Sta god vas zanima, off road, on road, on piste, sve moze... Za stare drugare, pre nego nam je slava udarila u glavu, ipak odobravamo specijalne popuste i gostujemo kod vas u gradu. Druze Veci javi se :D Salu na stranu: SUPER JE BILO, EKSTRA ZEZA, I VRH VOZNJA, CEPALI SU MOMCI, A I DEVOJKE, STAZU KO POBESNELI. SVAKA CAST!!! :kul: :kul: :kul: :kul: :kul: P.S. Koma, druze, obrati malo paznju na Hitmena sutra na tvom casu, mlad je decko i voli i ima zelju, ali ume malo da rkce pa ne moze da smota krivinu , ko zna mozda ima i on onaj senzor kad se malo nagne motor da se gasi, pa zato ne skrece nego samo tera tocak pravo :D :finger: Nego svi dosli sa nekim celavim i oblim gumama, jedino meni kramponi na gumama celi xxexexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 21, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nego svi dosli sa nekim celavim i oblim gumama' date=' jedino meni kramponi na gumama celi xxexexe[/quote'] Hvalite me usta da ve ne POCIJEPAM!!! :baeh: Svaka èast dualsport-Danetu!!! Opet su me uslikali kako jedem, :cry: èisto da vas upozorim, da se ne prepadnete kad ISKOÈI slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 21, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Jel se slikao još neko osim Daneta, ili je on dežurna cupi... oæu reæi maneken Daj te neku sliku ispravljanja krivine sa belim frižiderom, ovi odlikaši nisu zanimljivi... ps. Lep, lep, a paaametaaaaan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 21, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj momak Dane@ i nije bas normalan :mrgreen: Svaka cast za ono ludacko skakanje po brdima, kopanje po blatu i preskakanje cvijetnih povrsina, nije mi bilo dobro od smijeha :kul: Samo da si Sensei i nisi, ti si sada trenutno samo Sempai :twisted: Opet se malo salimo, extra performance riding by crazy Dane@! Sto bi Dex rekao: "Vozi Afriku za sve pare!" :kul: Jel se slikao još neko osim Daneta' date=' ili je on dežurna cupi... oæu reæi maneken Daj te neku sliku ispravljanja krivine sa belim frižiderom, ovi odlikaši nisu zanimljivi... ps. Lep, lep, a paaametaaaaan [/quote'] Bice slika da se useres! Mikka je bio aktivan :kul: Sve u svemu, opet ja sa onim mojim: JAKO LIJEP DAN! Nadjosmo se na OMV-u na vrijeme (cak se i Mina dovukla u 15 do 10 :mrgreen: ). Posjetio nas je i Koma i kako ga priupitah idemo li, odmah je poceo da zamuckuje :twisted: Jao, znas, pa ne mogu, satro neko Kraljevo, bla bla, izgovori, izgovori... :twisted: . I tako bez Kome krenusmo laganeze i opet za Dexom preko aerodroma (covjek bas voli svoj posao ). Malo se dzibrilo na autoputu, pogotovu Hitmen koji ne odustaje iako nema zadnju gumu :mrgreen:. U Sabcu nas docekao Misirac koji nas je smjestio i napoio, svaka cast domacinu! :kul: Tu je zajebancija bila naravno na nivou, u nekom se trenutku pojavljuje DexteRR sa punim rukama i ustima, naravno, to smo i ocekivali , scena je bila zastrasujuca :mrgreen:. Krenusmo i preko Rume i Iriga, eto nas na Miseluku. Tu je pocela ozbiljna zabava, bar za mene 8-[ Tu se prikljucuju i vladas i sempai Dane@ Voznja, slikanje, ludiranje, ludilo! Dobro se vozilo, vidjecete slike. Opet je Mina bila najbrza :mrgreen: Poslije iscrpne voznje slijedi kafic u NS-u pa doma. Dok sam ja navukao glupog kengura na ruke svi vec odleprsase pa smo Mina i ja promasili put :oops: Krenuli ka Rumi umjesto na stari put :oops: Sacekao nas je Sale i opet smo stogli DexteRR-a u blokove Sve u svemu super druzenje i naravno super voznja, sta nam vise treba, osim jos koji topli dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 21, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Opet su me uslikali kako jedem' date=' :cry: èisto da vas upozorim, da se ne prepadnete kad ISKOÈI slika...[/quote']Kad smo vec kod toga (UPOZORENJE!: Ne pokazivati osobama mladjim od 18 godina i osobama sa srcanim oboljenjima): Fotografu uopste nije bilo lako, scena je ipak zastrasujuca. Prijetila je opasnost od lansiranja ruske salate, pecuraka u pavlaci, urnebesa, pecenica, kackavalja i ostalih cuda, direktno u oko fotografa (tj. hrabre Mine) :sesirko: :ninja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 21, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se javnem. Pijem kaficu sa Lazarom, gledamo slike [Dexterove ] Voznja je bila super, ekipa je bila super...Opet smo se navozali na Misheluku i stvarno uzivali svi...Ovaj put je sve zabelezeno i fotoaparatom..Miko SHALJI te slike A dok Mika ne postavi slike, evo josh par komada sa mog telefona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Januar 21, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da vam je bilo super i drago mi je zbog toga... Blago vama! Ali, drustvo, ja imam jedan problem! Treba da dobijem motor i rado bih da se vozam kao i vi, ali ...POSAO.. Naime, krajem marta me ceka Kuba, pa u aprilu Prag, pa onda obilazak nase dijaspore u Australiji, pa malo Rusija i par trka F1...I ne znam da li cu imati vremena za vozikanje. Naravno, naknadno cu vas obavestiti koji su hoteli u pitanju, koji sluzbeni automobili...A, dostavicu i marke aviona, ne brinite! JBG, sta da se radi... :mrgreen Teska situacija, zar ne? ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Januar 21, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ada li vazi ono za mene da idemo zajedno do rusije pozdrav za bajkera DRAGON? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragon 0 Napisano Januar 21, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Naravno... U dobrom drustvu i na kraj sveta ako treba.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 21, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je raspored po trakama onak kakav treba da bude. Levo brza vozila, desno sporija :yawinkle: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Januar 21, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Super smo se navozali!!! Super je bila ekipa, vreme nas je služilo, ruta je bila ok, a na Mišeluku, predstavnici BJB ekipe ubedljivo najbrži..! Što na R-ovima, što na F-ovima, što na Nakedima, a bogami i Afrikanci!! Ovim poslednjima asfalt nije bio dovoljan, a i bili su previše neblatnjavi, pa su malo jurnuli i do blatno/moèvarne kombinacije na brdašcetu pored. Dok su brzinski rekordi bili besomuèno obarani od strane BJB-ovaca :mrgreen: , Mikka se zavukao u krivinu, i sa onim svojim teleskop objektivom hvatao neustrašive lovce na stotinke :wink: Mikka, DAJ SLIKE!!! :bouncefire: :bouncefire: :bouncefire: :redflag: :redflag: ... i priznaj gde si Nemca terao danas Ja sam sa dragom do NS skoknuo i danas. Mišeluk je bio prepun. Evo mojih slièica sa autoputa i Iriškog venca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Januar 21, 2007 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, cime su skljocani ovi dobri snimci gore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 21, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Daj te neku sliku ispravljanja krivine sa belim frižiderom' date=' ovi odlikaši nisu zanimljivi... [/quote'] Mislis sanducarom, i to OBODIN :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Januar 21, 2007 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da vam je bilo super i drago mi je zbog toga...Blago vama! Ali' date=' drustvo, ja imam jedan problem! Treba da dobijem motor i rado bih da se vozam kao i vi, ali ...POSAO.. Naime, krajem marta me ceka Kuba, pa u aprilu Prag, pa onda obilazak nase dijaspore u Australiji, pa malo Rusija i par trka F1...I ne znam da li cu imati vremena za vozikanje. Naravno, naknadno cu vas obavestiti koji su hoteli u pitanju, koji sluzbeni automobili...A, dostavicu i marke aviona, ne brinite! JBG, sta da se radi... :mrgreen Teska situacija, zar ne? '](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) kako nas opegla`, ka da nece momci, ne znam sto da vam kazem.... vidim da je "Sensei" Dane opet promasio put pa je isao asvaltom.. pa se onda sjetio da ipak pripada drugim drumovima i vratio se istima Evile, to sto pricas za Komu me uopste ne cudi... cak stovise raduje me ta novost jer sad imam dobar razlog da ga opucam u iscekivanju profi slikica sa Miseluka.... veliki HOLA svima BJBovcima koji nas NE brukaju kao NEKI :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 21, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dane,Dane .. poslednji put kad sam wideo nekoga da tako obara endurachu .. wozio je 200 km jednom rukom do Bgd-a .. Shalim se narawno,respect za rolling .. stwarno jedan krajnje zanimljiw dan pun lepog druzenja .. meni posebno interesantan nowi momenat .. staza .. josh jednom respect i za evil-a .. za njegow skill koji je pokazao i dokazao :fcab: fotke iz tehnichkih razloga postawljamo sutra .. zato shto smo i danas bili u fenomenalnoj woznji i malkice smo umorni .. Hwala na razumewanju :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Januar 21, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hehehehe Jao druze Dane,zao mi je sto nisi mogao samnom da kopamo po snegu i blatu nego si morao sa tim geometrima sto teraju samo pravo i vole da se vrte u krug ...ali sta da radis mora ljudi da nauce a dao bog moramo da im pomognemo i kazes da drze dobro TKC80 na stazi ahahahahah jao Veci dolazi ovamo da izvadis obraz malo cucavcima ... ali nece oni da napreduju jer su lepo dobili poziv da dodju u Kg autoputem(iskljucivo i to 90km/h) i da im odrzim malo cas prakticne voznje ali pobegose sa casa,tako se skola ne zavrsava jao cucavci nemojte vise na stazu u NS da vam se smeju,vec se prica kako afrika odrala neke beogradske kafe-rejsere na stazi ima staza i u KG,KV,bolje da predjete tamo dok se ne pojave endurasi da vas rasteraju... hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Januar 21, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan dok se ne pojave endurasi da vas rasteraju... hahahah A u koju se ti kategoriju swrstawash sa onom lastom ? ili je to ipak mozda 601 shtajga - surchin ? :finger: znash kako se kaze "psi koji laju,ne ujedaju" :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brban 1 Napisano Januar 21, 2007 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad - Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav celoj ekipi. Super ste likovi. Dodjite opet u NS :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...