Jump to content

Moto Zajednica

Umalo i ja :(

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Bas kako naslov teme kaze milimetri su falili da bude nisam te video... Najcrnje je sto nisam ni ja njega, tj kada jesam mal ne bi kasno!

Elem li, spustam se niz Dimitrija Tucovica ka podvoznjaku i prilazim brzinom od mozda 50km/h raskrsnici sa Marka Oreskovica koja je inace poznata kao mesto dobrih cukanja. Zeleno mi drzi vec uveliko, vidim nema pacijenata uopste iz suprotnog smera koji bi mogli na nisam te video da me saseku, bacam pogled levo ka Marka Oreskovica i vidim stoji auto na semaforu. Ne znam kako ni odakle, posto se desava da "pametni" prodju kroz crveno i sa desne strane, uslovno ne postoji ipak bacam pogled i dok sam ga vratio ispred mene Alfa Romeo 156 srebrni na pola trake!!!  Sirena, kocnica, ABS i stajem, mada je i on stao ali mi je makar ostavio dovoljno mesta pored da prakticno ne ukocim preko njegove haube.

I dalje ne znam odakle se stvorio, dal je obisao kolonu pa prosao na crveno il se ukljucio sa trotoara i dalje me kopka!

btw, jel neko odavde ko vozi GSP autobus a da vozi i ZZR-a 600, ispricah se malo sa njim na semaforu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 210 postova

Gadna ulica, D. Tucovića. Loša kombinacija onih što jure kao besni, što uzbrdo - što nizbrdo, onih koji se iz čista mira okreću polukružno i, naravno, onih koji izleću iz sporednih, kroz stop i crveno...

I motorista koji ne gledaju  :D

Super je sve prošlo, to je najvažnije!

• Svrati ponekad, 312 postova
  • Motocikl: Africa twin CRF 1000L

Da, znao sam da sam nesto zaboravio da mu kazem ;D

Cuti, rodjendan je bio pre neki dan, jedva se oporavih ::)

Ulica je izuzetno gadna, kum mi zivi u Marka Oreskovica tako da sam cesto gost u tom kraju, to je bila i jedna od ruta kuda smo se vozili dok je uvezbavao voznju (fala k*rcu polozi iz 6. puta)  ;D tako da nije da ne gledam ali mi i dalje nije jasno odakle se stvorio!!!

Najvaznije jeste da se lepo svrsilo a sutra upravo kuda rece Vlada...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja