laband 162 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju kao što se iz naslova vidi Jakna Vanucci Ventus III Termo postava koja se skida, kišna postava koja se skida. Integrisan pojas (slike večeras) Broj 52 ( za visinu od 182-187, težinu od 80-90kg) Meni je velika pa je zbog toga prodajem, inače je nikad ne bih prodavao. I cena [move]160[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 6, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih , svi moguću protektori, rajsfešlusi za kačenje sa pantalonama, veliki i mali ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 12, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jes da je sezona prošla , ali jakna je vrh Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 20, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan [move]150[/move] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan 140 zadnja cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Octobar 24, 2009 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koja ti je ovo po redu da ne mozes da pogodis velicinu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jbg svaki proizvođač ima neke svoje mere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ApeX_DivisioN 104 Napisano Octobar 24, 2009 Svrati ponekad, 289 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: TT600R Prijavi odgovor kao problematičan To planiram da pazarim. Ali mislim da mi je 52 malo 100kg ( misica ) i 184cm i 113cm mi je obim grudi a po luisovom bi mi trebao 56 ili xxl ((( Joj bre kad ti je vec velika sto nisi kupio za jos jedan broj vecu pa da mi pase ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan jbg, jakna je stvarno je vrh , moj drugar ima istu koju je platio , pre sniženja, 270 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tika 21 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 0 postova Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Ja imam isti model samo je druga boja,. Platio sam je pre par meseci 270 eura , verujte mi da vredi svaki dinar. ne kajem se što sam je platio toliko, jer vredi. Moja preporuka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Novembar 3, 2009 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...