Jump to content

Moto Zajednica

Mt-03 je stigao!

Recommended Posts

• U prolazu, 55 postova

Jeste! To je to ali crni!

Juce sam bio u luci na carini da ga docekam! Iskoristio sam guzvu kad smo ga skinuli sa kamiona da ga probam jedan krug pre nego ga zakljucaju u carinski magacin. Prvi utisci su super. O vizuelnom izgledu nema potrebe da pricam. Motor je mnogo lepsi uzivo nego na slikama. To je slucaj kod dosta motora.

Sad sam ga doterao kombijem kuci, i cekam suncano jutro da bacim krug!

Sto se tice garancije mislim da mi ne vazi kod Rode! Mislim a mozda i nisam u pravu! Jel neko ima neka iskustva po tom pitanju!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 91 postova

Sretna prinova a sto se tice garancije MORA da je i taj Rodic prizna sad sam zvau ja na Yamahu i pitao vazi svugdje u svijetu pa i u srbiji kod Rodica provereno u Swici

• Zainteresovan, 575 postova
  • Motocikl: 2018 BMW C650 Sport

Ma mora da važi. On je zvanièni Yamahin predstavnik za Srbiju. Ako imaš garantnu knjižicu uredno ispunjenu i overenu prilikom prve kupovine u Nemaèkoj, ona ti važi i ovde. Samo moraš redovno da je servisiraš i sakupjaš peèate u ovlašæenom servisu, u našem sluèaju kod Spaleta..

Zovni ih pa proveri. Trebalo bi da važi.. Jeste da je ovo Srbija, al smo bar na istoj planeti sa Japancima :wink:

• Zainteresovan, 681 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR
Ma mora da važi. On je zvanièni Yamahin predstavnik za Srbiju. Ako imaš garantnu knjižicu uredno ispunjenu i overenu prilikom prve kupovine u Nemaèkoj' date=' ona ti važi i ovde. Samo moraš redovno da je servisiraš i sakupjaš peèate u ovlašæenom servisu[/quote']

ziva istina. garancija mora da ti vazi i tu nemas brige.

neka je tebi sa srecom prinova i da se dobro slusate, postujete medjusobno i uvazavate :) sve najbolje!

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Juce sam bio u luci na carini da ga docekam! Iskoristio sam guzvu kad smo ga skinuli sa kamiona da ga probam jedan krug pre nego ga zakljucaju u carinski magacin. Prvi utisci su super. O vizuelnom izgledu nema potrebe da pricam. Motor je mnogo lepsi uzivo nego na slikama. To je slucaj kod dosta motora.

Sad sam ga doterao kombijem kuci' date=' i cekam suncano jutro da bacim krug!

Sto se tice garancije mislim da mi ne vazi kod Rode! Mislim a mozda i nisam u pravu! Jel neko ima neka iskustva po tom pitanju![/quote']

:D Neces se ti nocas naspavati! Za sutra najavljuju lepo vreme!

Srecno!!!!!

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

Sad sam ga doterao kombijem kuci' date=' i cekam suncano jutro da bacim krug!

Sto se tice garancije mislim da mi ne vazi kod Rode! Mislim a mozda i nisam u pravu! Jel neko ima neka iskustva po tom pitanju![/quote']

Sreæno ti bilo!Dobar izbor,baš izgleda otrovno. :lol:

• U prolazu, 55 postova

U nedelju sam bacio prvu pravu voznju! Stvarno mi se svidja! Vec posle 15min imao sam osecaj kao da ga vozim vec godinama! Extra je povozan!

Ono sto mi se posebno svidja je zvuk! Pri svakom oduzimanju gasa se javlja blago pucanje koje odlicno zvuci! Motor izuzetno lepo povlaci a kocnje sa duplim diskom napred je bez greske!

Jos me je obradovao dosta miran rad motora na leru i veoma mala vibracija s'obzirom na jedan cilindar. Spram BMW-a F650 koji sam vozio ranije ovo je pesma! Mnogo elasticniji agregat!

Sve u svemu motor je ispunio sva moja ocekivanja, barem za ovaj prvi dan!

Od silnog uzbudjenja nisam se ni setio da ga slikam!

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
th_IMG_3694.jpg

Jaoooo...pa i ti si celav! :shock:

Dal znash da imash brata blizanca?!

Neki ljudi sa foruma znaju Chika Velju...a ne sumljam da cesh ga i ti upoznati...ako vec nisi! :roll:

• U prolazu, 55 postova

Pozdrav ekipa,

Evo mene u srcu Rusije na -15 a za naredne dane najavljuju do -40!

Motora ni u tragovima, naravno! Ma nema ih ni leti, sem u Moskvi!

Hvala vam ljudi na cetitkama!

Stvarno sam zadovoljan i nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja!

Slike su ispale stvarno ok!

Kaciga mi je za letenje (paragliding sa paramotorom) ali mi je posluzila za prvu ruku!

Pozdrav Rusije!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja