ts.marko 26 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Hondicu VT 750 u odlicnom stanju. Godiste je 1988. , redovno servisirana, stavljen nov akumulator, pre 300km promenjeno ulje i filter, gume dobre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 5, 2009 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Cena, kilometraža, rega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Ono najbitnije sam izostavio. Kilometara 52000 (po Svajcarskim putevima) Cena 1650.- evra. Kraj je sezone, zato je i cena ovakva. U motor nema sta da se ulaze, samo sipaj gorivo i vozi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukimoto 0 Napisano Octobar 5, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bezanijska Kosa Beograd Motocikl: BMW 1100 gs Prijavi odgovor kao problematičan jel te interesuje zamena za tdm 1991 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Octobar 6, 2009 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan lep motor!!! da li te mozda interesuje zamena za skuter od 125cc? http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=39413.0 Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Octobar 6, 2009 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Da odgovorim svima koji hoce zamenu- zamene nema. Skupljam novce za neki posao tako da mi treba svaki dinar ili evro. Moj telefon 060/0-713-887 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...